“Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη”: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του στην μέση του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

19:03 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ρόδο καθώς ένας 40χρονος δολοφόνησε άγρια κοπέλα με την οποία φαίνεται πως είχαν σχέση που είχε διακοπεί πριν περίπου ένα μήνα. Αφού πυροβόλησε την άτυχη κοπέλα στην μέση του δρόμου επέστρεψε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Οι Γυναικοκτονίες του 2021. Πόσες ακόμα θα επιτρέψουμε;

Εν ψυχρώ γυναικοκτονία στην Ρόδο

Συγκεκριμένα, ο άνδρας φαίνεται να περίμενε την πρώην σύντροφό του κοντά στο σπίτι της μέσα σε νοικιασμένο όχημα το οποίο οδηγούσε ο συνεργός του. Μόλις εντόπισε την κοπέλα την εκτέλεσε με δυο πυροβολισμούς με κυνηγετική

καραμπίνα. Το θύμα έχασε την ζωή του ακαριαία. Η νεαρή γυναίκα ήταν 31 ετών και εργαζόταν ως δασκάλα σε τμήμα ειδικής αγωγής και φαίνεται να είχε ζητήσει από τον άντρα να διακόψουν την σχέση τους πριν από ένα μήνα.

Από πότε το “χάλασε η φάση” αποτελεί αιτία γυναικοκτονίας;

Ο δολοφόνος με τον συνεργό του είχαν παρκάρει λίγα μέτρα από το σπίτι της 31χρονης και αφού την πυροβόλησε επέστρεψε στο σπίτι του όπου έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Πληροφορίες θέλουν τον 40χρονο να έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο έγραφε “Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη”.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών στην περιοχή Ροδινίου στη Ρόδο και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορία του οχήματος της διαφυγής.  Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι βρήκαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο και έπειτα ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες. Πρόκειται για μια από τις δεκάδες γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας και συνεχίζουν να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη”: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του στην μέση του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα