Βάδισε στην νέα σεζόν ανανεωμένη! Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών σου που σε καλούν να τις υιοθετήσεις

12:58 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Το φθινόπωρο μοιάζει με το πρώτο επεισόδιο μιας νέας σεζόν την οποία όλοι θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα ανανεωμένο λουκ και μια ανανεωμένη διάθεση. Καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες δεν ασχολούμαστε πολύ με τα μαλλιά μας, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε την αλλαγή που πάντα θέλαμε. Εάν είσαι έτοιμη να επισκεφτείς το κομμωτήριό σου, αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2021 που σε καλούν να τις υιοθετήσεις.

Ψάχνεις την επόμενη απόχρωση για τα νύχια σου; Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα σε εμπνεύσουν

Φθινοπωρινές
τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2021

Ροδακινί – ροζ ξανθό

Από όλες τις γλυκές αποχρώσεις του ξανθού το ροδακινί – ροζ είναι αυτό που θα επικρατήσει φέτος το φθινόπωρο. Το πλατινέ ξανθό ως βάση με λεπτούς ζεστούς τόνους του ροδακινί και του ροζ θα φωτίσει το πρόσωπό σου και ταιριάζει τέλεια στους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Αντίο beach wave look! Το φθινόπωρο είναι εδώ και αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά που μας καλεί να υιοθετήσουμε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RICHY KANDASAMY (@richykanda)

Χρυσό ξανθό

Καθώς το φθινόπωρο πλησιάζει νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε σε βαθύτερα και πιο ζεστά χρώματα. Ένας τρόπος για να ανανεώσεις το ξανθό σου είναι να το μετατρέψεις σε ένα έντονο χρυσό ξανθό. Για να μην σοκαριστείς με την αλλαγή μπορείς να κρατήσεις τις τούφες γύρω από το πρόσωπο σου στο πλατινέ που έχεις ήδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη disco & discolouration (@discolourist)

Jaded Brown

Ενώ οι κόκκινες αποχρώσεις του μελαχρινού είναι συνώνυμες με το φθινόπωρο, αξίζει να δοκιμάσεις μια πιο πράσινη εκδοχή. Πρόκειται για ένα βαθύ σκούρο χρώμα το οποίο όμως μπορεί να γίνει πολύ ιδιαίτερο με αυτήν την μικρή παραλλαγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη disco & discolouration (@discolourist)

Σταρένιο μελί – ξανθό

Όταν θες να βρεις την τέλεια απόχρωση φυσικού ξανθού, η ισορροπία ανάμεσα σε ένα πιο ζεστό και ένα πιο ψυχρό χρώμα είναι η απάντηση. Το σταρένιο ξανθό ανακατεύεται ομοιόμορφα με το φυσικό χρώμα και θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται ανεπιτήδευτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

Σοκολάτα Μόκα

Μια βαθιά πλούσια μελαχρινή απόχρωση είναι αυτή της σοκολάτας – μόκα. Είναι ακριβώς το χρώμα που υιοθέτησε η Bella Hadid για την εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και το Φεστιβάλ των Καννών. Πρόκειται για ένα χρώμα που αντανακλά τον ήλιο και δεν φαίνεται ποτέ θαμπό.

EDWARD BERTHELOT

Κόκκινο Χάλκινο

Το κόκκινο του χαλκού είναι μια άκρως σέξυ και παιχνιδιάρικη απόχρωση που αξίζει να δοκιμάσεις. Ναι, ξέρουμε ότι είναι μεγάλη αλλαγή αλλά αξίζει να την τολμήσεις αυτό το φθινόπωρο ειδικά αν θες να ξεχωρίσεις.

View this post on Instagram

A post shared by GVP (@gracevanpatten)

Καστανό Esspreso

Οι βαθιές αποχρώσεις esspreso είναι κατάλληλες για όσες γυναίκες επιθυμούν ένα ζεστό και ταυτόχρονα γλυκό καστανό. Ειδικά το φθινόπωρο αυτή η μικρή αλλαγή θα ανανεώσει το καστανό σου και θα του δώσει το βαθύ χρώμα που αναζητάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATT REZ (@colorbymattrez)

Έντονο χρώμα στις άκρες

Ναι, αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή για τολμηρούς. Το demi dip-dye είναι μεγάλη τάση που σε καλεί να βάψεις μόνο τις άκρες των μαλλιών σου σε ένα έντονο χρώμα. Ταυτόχρονα, δεν σε δεσμεύει καθόλου καθώς ξεβάφει εύκολα ενώ μπορείς και να τις κόψεις εάν θες να ξεκινήσεις από το μηδέν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βάδισε στην νέα σεζόν ανανεωμένη! Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών σου που σε καλούν να τις υιοθετήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα