Δικαίωση για την Vanessa Bryant – Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη για τις φωτογραφίες του Kobe και της κόρης τους από το δυστύχημα

14:02 25/8/2022 - Πηγή: iPop

Μετά από περισσότερες από τρεις ώρες συζήτησης, το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 31 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού έκρινε ότι ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες και η Πυροσβεστική είναι υπεύθυνοι για παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων της Vanessa Bryant, η οποία έχασε τον σύζυγό της και την κόρη τους στη συντριβή του ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

Η Vanessa Bryant κέρδισε την υπόθεση και αποζημιώθηκε με 16 εκατομμύρια δολάρια. Αμέσως μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας,

η Bryant αγκάλιασε τους δικηγόρους της. Καθώς συνέχιζε να κλαίει αγκάλιασε δακρυσμένη την κόρη της Natalia στην πρώτη σειρά κι έφυγε από το δικαστικό μέγαρο χωρίς να κάνει καμία δήλωση, αλλά δημοσίευσε μια φωτογραφία της, του Kobe Bryant και της κόρης τους Gianna στο Instagram με λεζάντα:

«Όλα για εσάς! Σας αγαπώ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον Kobe και την GiGi!»

«Ζω μέσα στο φόβο»: Συγκλονίζει η Vanessa Bryant στην κατάθεσή της στη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant

Δυστύχημα του Kobe Bryant: Κέρδισε η σύζυγός του τη δίκη!

Στον συν-ενάγοντα της Bryant, Chris Chester, του οποίου η σύζυγος και η κόρη ήταν επίσης μεταξύ των εννέα ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, επιδικάστηκαν ξεχωριστά 15 εκατομμύρια δολάρια.

Οι εννέα ένορκοι που εξέδωσαν την ομόφωνη ετυμηγορία συμφώνησαν με τη Vanessa Bryant και τους δικηγόρους της ότι οι βοηθοί και οι πυροσβέστες του Λος Άντζελες που έβγαλαν και κοινοποίησαν φωτογραφίες των θυμάτων του δυστυχήματος παραβίασαν την ιδιωτική τους ζωή και της προκάλεσαν συναισθηματική οδύνη, παρόλο που οι φωτογραφίες δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Οι φωτογραφίες μοιράστηκαν κυρίως μεταξύ των υπαλλήλων του σερίφη και της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας του Λος Άντζελες, μερικές φορές στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας. Τις εικόνες του δυστυχήματος είδαν επίσης ορισμένες από τις συζύγους των υπαλλήλων.

Η Bryant και η Chester υποστήριξαν ότι οι φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων προκαλούσαν συναισθηματική αγωνία και παραβίαζαν την ιδιωτικότητά τους. Η κάθε μία μαρτύρησε ότι ζούσε με φόβο ότι οι φωτογραφίες μπορεί να εμφανιστούν, παρά τον ισχυρισμό της κομητείας του Λος Άντζελες ότι έχουν καταστραφεί.

Kobe Bryant: Σε εξέλιξη η δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα – Οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων

«Ζω καθημερινά με το φόβο μήπως μπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμφανιστούν αυτές οι φωτογραφίες», κατέθεσε η Bryant. «Ζω με το φόβο ότι οι κόρες μου θα είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι αυτές θα εμφανιστούν».

Ο δικηγόρος της, Luis Li, δήλωσε στους ενόρκους ότι οι κοντινές φωτογραφίες δεν είχαν κανέναν επίσημο ή ερευνητικό σκοπό και ήταν απλώς «οπτικό κουτσομπολιό» που μοιράστηκε από φρικτή περιέργεια.

Οι ένορκοι άκουσαν αναλυτικές μαρτυρίες διάρκειας 11 ημερών και κατέληξαν στην ετυμηγορία τους την Ημέρα του Kobe Bryant, η οποία γιορτάζεται στο Λος Άντζελες στις 24 Αυγούστου επειδή αντιπροσωπεύει τους αριθμούς της φανέλας του – 8 και 24 – και είναι η επομένη των γενεθλίων του. Ο Kobe Bryant θα γινόταν 44 ετών αυτή την εβδομάδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δικαίωση για την Vanessa Bryant – Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη για τις φωτογραφίες του Kobe και της κόρης τους από το δυστύχημα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα