Δρίτσας: Σκόπιμη η παρερμήνευση των δηλώσεων μου για τον ΟΛΠ

11:09 11/4/2016 - Πηγή: iPop

Στις έντονες αντιδράσεις που ξέσπασαν για τις δηλώσεις του σχετικά με την παραχώρηση του ΟΛΠ έσπευσε να απαντήσει ο υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας ο οποίος έκανε λόγο για παρερμήνευση των δηλώσεων του.

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή, νέα κόντρα ξέσπασε στον χώρο της πολιτικής μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας το πρωί της Κυριακήhttp://ipop.gr/themata/eimai/nea-kontra-syriza-n-d-gia-ti-symfonia-tou-olp-diastavronoun-ta-xifi-tous/ς

σχετικά με την συμφωνία της Cosco για τον ΟΛΠ. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ζήτησαν την παραίτηση του Θ. Δρίτσα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου χαρακτήρισε την παρερμήνευση των λεγόμενων του «σκόπιμη» και επισήμανε πως πρόκειται για στοχοποιημένη επίθεση που πραγματοποιείται προς την Κυβέρνηση.

Ο Θ. Δρίτσας δήλωσε πως η συμφωνία με την Cosco αναφέρεται σε παραχώρηση του λιμανιού κατά 51+16% τονίζοντας πως αυτό πρακτικά σημαίνει πως τώρα παραχωρείται το 51%, ενώ μέσα σε επόμενα πέντε έτη και εάν έχουν εκπληρωθεί όσα έχουν συμφωνηθεί θα παραχωρηθεί και το υπόλοιπο 16%.

Παράλληλα, ο Υπουργός ξεκαθάρισε πως ο κάθε πολίτης επηρεάζεται από όσα ακούει και τόνισε πως «η παραπληροφόρηση διαστρεβλώνει την κοινή γνώμη» δηλώνοντας πως είναι μέγα λάθος.

Κλείνοντας σημείωσε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το Υπουργείο Ναυτιλίας αλλά τα υπόλοιπα συναρμόδια Υπουργεία κατέβαλαν συστηματικές προσπάθειες για την καλύτερη τροποποίηση της συμφωνίας και το κατάφεραν.

photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Δρίτσας: Σκόπιμη η παρερμήνευση των δηλώσεων μου για τον ΟΛΠ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα