Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται ντοκιμαντέρ – Πώς η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από την πρώτη στιγμή;

11:57 3/11/2022 - Πηγή: iPop

Νέο ντοκιμαντέρ στο Discovery+ έρχεται για να φωτίσει τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Πρόκειται για μία δολοφονία που μας συγκλόνισε και απασχόλησε για μήνες ολόκληρους την κοινή γνώμη. Τώρα, οι ειδικοί έρχονται και αναλύουν λεπτομερώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στα χέρια των Αρχών, ενώ παράλληλα εξηγούν πώς ο 34χρονος πιλότος είχε δείξει εξαρχής την ενοχή του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, αποκάλυψε την ενοχή του κατά τη διάρκεια διαφόρων

συνεντεύξεων, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να ξεγελάσει τις Αρχές ώστε να πιστέψουν ότι θρηνούσε τον θάνατο της συζύγου του. Σύμφωνα με έναν ειδικό στη γλώσσα του σώματος, οι κινήσεις ενός ανθρώπου μέσα σε έναν χώρο, δεν μπορούν ποτέ να πουν ψέματα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021, μπροστά στα μάτια της 11 μηνών τότε κόρη τους Λυδία.

Στη συνέχεια, στραγγάλισε τον σκύλο της οικογένειας για να κάνει τη δολοφονία να μοιάζει με διάρρηξη και έχυσε κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στους αστυνομικούς και την οικογένεια της Καρολάιν προτού οι αρχές καταφέρουν να αποκαλύψουν το έγκλημα που είχε επινοήσει και εκτελέσει ο ίδιος, αναφέρει το ντοκιμαντέρ.

Τότε, μπροστά στους δημοσιογράφους «ξεσπούσε σε κλάματα», πήγε στην κηδεία της Καρολάιν με το ελικόπτερο, έχοντας αγκαλιά την 11μηνη κόρη του και παρηγόρησε τους συντετριμμένους γονείς της.

“Καρολάιν: Το έγκλημα που ξεγέλασε τον κόσμο” – Η τραγική δολοφονία στα Γλυκά Νερά γίνεται ντοκιμαντέρ

Δολοφονία Καρολάιν – Ντοκιμαντέρ: Οι αναλύσεις των ειδικών

Στο The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special στο Discovery+, ο Dr Cliff Lansley, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος, ισχυρίζεται ότι η ενοχή του ήταν έκδηλη από τις πρώτες εικόνες μπροστά στις κάμερες: τότε που έπιανε τα μάτια του και τα πίεζε για να κλάψει.

«Στο τέλος, τραβάει το βλέφαρο τόσο πολύ που γυρίζει από μέσα προς τα έξω. Γυρίζει πίσω εδώ. Έτσι, προσπαθεί πραγματικά να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια του επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη. Αλλά όταν κοιτάμε ξανά στο πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης» λέει μεταξύ άλλων.

«Femicidio»: Πότε θα πάψει η γυναίκα να θεωρείται κτήμα των αντρών; Ένα ντοκιμαντέρ που σε αφορά

Μία ακόμα μικροένδειξη της ενοχής του Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον ειδικό είναι ότι ανασήκωσε τον έναν μόνο ώμο.

Ο ειδικός λέει μεταξύ άλλων, ότι στα 30 χρόνια καριέρας του δεν έχει δει ποτέ «ένα ελαφρύ, μονόπλευρο ανασήκωμα των ώμων όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια».

A handsome Greek pilot sweeps young Brit Caroline Crouch off her feet. But after their first child is born, tragedy strikes Experts expose the truth behind this shocking murder

Stream The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special now on discovery+. #DiscoveryPlusUK

— discovery+ UK (@discoveryplusUK) November 1, 2022

Ο Αναγνωστόπουλος είπε αρχικά στην αστυνομία ότι μια συμμορία ανδρών «Γεωργιανών ή Αλβανών» είχε εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού και δραπέτευσαν με μετρητά και κοσμήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ληστές τον είχαν δέσει και επιτέθηκαν στη γυναίκα του και τη σκυλίτσα τους Ρόξυ. 

Μετά από ενδελεχή έρευνα, οι Αρχές αποκάλυψαν πως τα στοιχεία δεν ταιριάζουν με την ιστορία που είχε αφηγηθεί ο πιλότος κι έτσι μετά από έξι ολόκληρες εβδομάδες τον συνέλαβαν.

Γιατί τα ισόβια δεν είναι ισόβια;

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Μπάμπης χαρακτηρίστηκε επανειλημμένα ως ναρκισσιστής και ελεγκτικός και το δικαστήριο άκουσε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν στα οποία τον περιέγραφε ως ένα control freak που το γύρισε το μυαλό. αφού του είπε ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται ντοκιμαντέρ – Πώς η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από την πρώτη στιγμή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Γλυκά Νερά, Καρολάιν, – Πώς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο,egklima, glyka nera, karolain, – pos, babi anagnostopoulo