«Να ζητάτε πάντα δεύτερη γνώμη»- Η Sharon Stone μιλάει για τον όγκο που ανακάλυψε στο σώμα της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα

18:31 2/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Sharon Stone, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει μια περιπέτεια με την υγεία της, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, λέγοντας πως πάντα πρέπει να ζητάμε μια δεύτερη γνώμη.

Σε ένα Tweet, η ηθοποιός μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της, εξηγώντας πως όλα ξεκίνησαν από μια λανθασμένη διάγνωση, η οποία οδήγησε σε μια περιττή επέμβαση.

«Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να επιδεινώνεται, ζήτησα δεύτερη γνώμη: Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί. Απευθύνομαι

στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!», είπε αρχικά η Sharon Stone, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης για τις επόμενες εβδομάδες.

«Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά», έγραψε, με τους φανς της να της στέλνουν μηνύματα στήριξης και ευχές για περαστικά.

READ THIS LADIES
and VOTE BLUE FOR YOUR LIVES
YOU ARE WORTH IT https://t.co/oKK1UNpAuA

— Sharon Stone (@sharonstone) November 1, 2022

Αμέσως μετά, μοιράστηκε τα στοιχεία μίας έρευνας, που δείχνει πως οι γυναίκες είναι πολύ πιθανότερο να πέσουν «θύματα» λανθασμένων διαγνώσεων και παρότρυνε το κοινό της να διαβάσει το άρθρο.

«Έχω χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. Δεν είναι λίγο. Σωματικά και συναισθηματικά νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε μόνες και κρυφά και αυτό συνοδεύεται από μια αίσθηση αποτυχίας», είχε δηλώσει η ίδια πριν από λίγο καιρό, αναφερόμενη σε εκείνες τις δύσκολες περιόδους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Να ζητάτε πάντα δεύτερη γνώμη»- Η Sharon Stone μιλάει για τον όγκο που ανακάλυψε στο σώμα της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα