Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

18:02 28/10/2021 - Πηγή: iPop

Την πρώτη Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν για 15 μέρες, δηλαδή μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. 

Πότε είναι η Black Friday 2021 και ποιοι είναι οι 5 κανόνες για τις αγορές μας;

Έρχονται οι ενδιάμεσες
εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου,  με προτεινόμενο από τον Ε.Σ.Α ωράριο λειτουργίας, από τις 11:00′ έως τις 18:00′.    

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος στους καταναλωτές δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

Γιατί δεν μπορείς να αντισταθείς στην Black Friday; Ο λόγος που ψωνίζεις ανεξέλεγκτα δεν είναι αυτός που περίμενες

Black Friday και Cyber Monday

Η αγαπημένη ημέρα του χρόνου για πολλούς καταναλωτές φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια, στις 29 Νοεμβρίου, θα ακολουθήσει η Cyber Monday, η Δευτέρα που αφορά τις διαδικτυακές πωλήσεις των ηλεκτρονικών ειδών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενδιάμεσες, Πότε,endiameses, pote