«Έπιασε ένα παιδί από τον λαιμό, χτύπησε ένα δεύτερο»: Οι νέες καταγγελίες της Angelina Jolie κατά του Brad Pitt για την πτήση του 2016

11:37 5/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Angelina Jolie καταθέτει νέα μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt. Στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε κατηγορεί τον ηθοποιό ότι επιτέθηκε μεθυσμένος σε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, η Angelina Jolie

υποστηρίζει ότι ο Brad Pitt την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε σε 2 από τα 6 παιδιά τους, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 2016.

Κατηγορεί, επίσης, τον πρώην σύζυγό της για φραστική βία, ενώ σημειώνει πως περιέχυσε αλκοόλ στα μέλη της οικογένειας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε στο BBC ότι οι ισχυρισμοί της Jolie ήταν ψευδείς.

«Συνεχίζει να αναθεωρεί, να αναθεωρεί και να ξανασκέφτεται την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει», υποστήριξε η πηγή. «Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς».

Angelina Jolie – Brad Pitt: Αποκαλύφθηκαν οι φωτογραφίες με τις μελανιές της από τον καυγά το 2016

Angelina Jolie – Νέες καταγγελίες: Τι ισχυρίζεται για την πτήση το 2016;

Ο ισχυρισμός της Angelina Jolie για καταχρηστική συμπεριφορά από τον Brad Pitt στην πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 είχαν ακουστεί και κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου για το διαζύγιό τους.

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες αναφέρθηκαν στην κατάθεση της Τρίτης 4/10, στο Los Angeles από τη νομική ομάδα της Jolie. Σημειώνεται πως η μηνυτήρια αναφορά εντάσσεται στην αγωγή σχετικά με το Chateau Miraval SA, ένα σπίτι και έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησε όσο ήταν μαζί. 

Ο Pitt υποστηρίζει ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους στον χώρο χωρίς την άδεια του άλλου.

Η ηθοποιός, όμως, αμφισβητεί κάτι τέτοιο και κατηγορεί τον Pitt για τερματισμό των διαπραγματεύσεων σχετικά με την αγορά των μεριδίων της στο ακίνητο.

Στα σχετικά δικαστικά έγραφα που κατατέθηκαν χθες, η ηθοποιός αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της άσκησε σωματική και συναισθηματική βία εναντίον της και των έξι παιδιών τους, ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε, κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι ο σταρ του Fight Club άρχισε να φωνάζει, κατηγορώντας την ότι ήταν «υπερβολικά υποχωρητική με τα παιδιά».

Λίγο μετά την πτήση, ο Pitt «την τράβηξε στο μπάνιο» στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, αναγράφεται στη μήνυση.

Ο Brad Pitt μιλάει για την 16χρονη κόρη του Shiloh και συγκινείται

Anthony Harvey/Getty Images

«Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt;

«Ο Pitt άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την ταρακούνησε, και στη συνέχεια άρπαξε τους ώμους της και την ταρακούνησε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο του μπάνιου», προσθέτει η κατάθεση.

«Στη συνέχεια ο Pitt χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο».

Αφού ένα από τα παιδιά τους παρενέβη, ο κ. Pitt «επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί», λέει η κατάθεση.

Η Jolie «τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Για να φύγει η Jolie από την πλάτη του, έπεσε στα καθίσματα του αεροπλάνου τραυματίζοντάς την στην πλάτη και τον αγκώνα. Τα παιδιά έσπευσαν και προσπάθησαν, γενναία, να προστατεύσουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα δεύτερο στο πρόσωπο». 

Οι δικηγόροι της Jolie λένε ότι εκείνη και τα παιδιά της «κάθονταν ακίνητοι και σιωπηλοί κάτω από κουβέρτες» για το υπόλοιπο της πτήσης.

«Ο Pitt, από την άλλη, εμφανιζόταν περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει. Κάποια στιγμή, έχυσε μπύρα στην Jolie – σε μια άλλη στιγμή, έχυσε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». 

Το περιστατικό διερευνήθηκε από το FBI το 2016. Οι αρχές αποφάσισαν να μην ασκήσουν κατηγορίες.

Πέρυσι, ένας δικαστής ανέθεσε την κοινή επιμέλεια των παιδιών και στους δύο γονείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Έπιασε ένα παιδί από τον λαιμό, χτύπησε ένα δεύτερο»: Οι νέες καταγγελίες της Angelina Jolie κατά του Brad Pitt για την πτήση του 2016 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα