Φτιάχνουμε τις νέες πατάτες των McDonald’s με μεγάλη επιτυχία!

14:07 19/8/2019 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε γνωρίσει κι έχουμε αγαπήσει τις πατάτες των McDonald’s από τότε που ήμασταν παιδιά. Πλέον, φτιάχνουμε με τα χεράκια μας τις νέες πατάτες. Ναι, θα τις αγαπήσεις!

Οι νέες πατάτες των McDonald’s είναι τραγανές και είναι γλυκοπατάτες! Σύμφωνα με το QSR magazine, τα McDonald’s «λανσάρουν» νέες πατάτες και τις φτιάχνουν ήδη σε ορισμένα καταστήματα σε συγκεκριμένες πόλεις του εξωτερικού προς το παρόν.

Είναι γλυκοπατάτες που θα αγαπήσεις και βρήκαμε τη συνταγή για να τις φτιάξεις και μόνη σου.

Τι θα χρειαστείς;Μια
με δύο γλυκοπατάτες (αναλόγως τα άτομα)Μαγειρικό λάδιΚαλαμποκάλευροSeasoning της επιλογής σου, όπως σκόρδο, πάπρικα, πιπέριΑλάτιΠώς θα φτιάξεις τις πατάτες των McDonald’s;ΣυνταγήΚόβουμε τις πατάτες σε λωρίδες, όπως θα κόβαμε και τις απλές τηγανητές.Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό για 30 λεπτά. Μετά σουρώνουμε και τις ακουμπάμε σε ένα άλλο, στεγνό μπολ.Ρίχνουμε λάδι κι ανακατεύουμε.Στη συνέχεια, συνδυάζουμε τα μπαχαρικά μας με το καλαμποκάλευρο, το οποίο και ρίχνουμε στις πατάτες μας.Στη συνέχεια τις μεταφέρουμε σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να είναι τραγανές. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και σερβίρουμε!

Μια θρεπτική συνταγή με απλά υλικά και πατάτες που θέλεις να τσιμπάς το μεσημεράκι ή ακόμη και το βράδυ βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία!

Photo: unsplash/XUNO.

Το άρθρο Φτιάχνουμε τις νέες πατάτες των McDonald’s με μεγάλη επιτυχία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα