Φτιάξε παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ

18:01 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε ξαναπεί πώς αν δεις παλιά καρούλια της ΔΕΗ στο δρόμο καλό θα ήταν να μη φύγεις! Πρέπει να πατήσεις αμέσως φρένο και να σταματήσεις να τα μαζέψεις! Αυτή τη φορά, λοιπόν, δε θα σου πούμε πώς θα φτιάξεις ένα τραπεζάκι αλλά, πώς θα φτιάξεις μία παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ που πίστεψε μας θα λατρέψεις.

Η συγκεκριμένη παπουτσουθήκη θα σε βοηθήσει να βάλεις επιτέλους τάξη στα παπούτσια σου και να τα βρίσκεις όποτε

τα χρειάζεσαι! Μπορείς αν έχεις μεγάλη ντουλάπα να βάλεις την παπουτσοθήκη σου στο εσωτερικό της ή αν ακόμα δεν έχεις θέση στη ντουλάπα σου μπορείς να το βάλεις σε οποιοδοίποτε μέρος του σπιτιού σου.

Τι θα χρειαστείς για την παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ;Καρούλι της ΔΕΗΓυαλόχαρτοΛευκό χρώμαΠινέλοΚομμάτι ξύλου στο ύψος του καρουλιούΠριόνιΒίδεςΗλεκτρικό κατσαβίδιΠώς θα φτιάξεις την παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ;Ψήσε όλη την επιφάνεια του καρουλιού με το γυαλόχαρτο για να φύγουν οι ακίδες που μπορεί να έχει.Βάψε το καρούλι σου με το χρώμα που επέλεξες.Κόψε το κομμάτι ξύλου σε ίσα μέρη που να χωράνε μέσα στο καρούλι σου γιατί θα τοποθετηθούν στο εσωτερικό του για να αποτελέσουν τα χωρίσματα της παπουτσοθήκης σου.Στερέωσε καλά τα κομμάτια του ξύλου βάζοντας αρκετές βίδες και η παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ είναι έτοιμη.

The post Φτιάξε παπουτσοθήκη από καρούλια της ΔΕΗ appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
καρουλια της δεη
Τυχαία Θέματα