Γεμάτη κεριά και λουλούδια η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα (Photos)

17:37 24/12/2016 - Πηγή: iPop

Φέτος στα Χριστούγεννα στη Γερμανία δεν θα είναι τα ίδια. Η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην «καρδιά» του Βερολίνου και συγκεκριμένα σε πολυσύχναστη χριστουγεννιάτικη αγορά έχει «παγώσει» τους πολίτες, οι οποίοι πενθούν τα 12 θύματα του μακελειού του ISIS.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά έχει ανοίξει και πάλι τις πόρτες της, με τους πολίτες να περνούν απ’ το σημείο αφήνοντας κεριά, λουλούδια αλλά και μηνύματα αγάπης.

Τα μέτρα

ασφαλείας είναι αυξημένα, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή του, αποδεχόμενος, δυστυχώς, τον τρόμο που έχει καλύψει την Ευρώπη.

The Breitscheidplatz Christmas market has reopened today. Resilient. Just like this increadible city we all love. #IchBinEinBerliner pic.twitter.com/lNynzavRBO

Awesome Berlin (@AWBLN) December 22, 2016

3 άτομα του περιβάλλοντος του μακελάρη του Βερολίνου στα χέρια των αρχών

Στην Τυνησία συνελήφθησαν 3 άτομα που σχετίζονται με τον Άνις Άμρι από την Παρασκευή σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν τα άτομα αυτά εμπλέκονται στην επίθεση που σημειώθηκε στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στις αρχές της εβδομάδας.

Photos: Twitter

The post Γεμάτη κεριά και λουλούδια η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα