Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Pippa Middleton – Πώς θα το ονομάσει

18:51 15/3/2021 - Πηγή: iPop

Η αδερφή της Duchess Kate καλωσόρισε το δεύτερο μωρό της με τον σύζυγό της James Matthews νωρίς το πρωί. Το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της η Pippa Middleton είναι Grace Elizabeth Jane.

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Pippa Middleton

Η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το πρωί της Κυριακής

το δεύτερο μωρό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το σύζυγό της James Matthews. Μια οικογενειακή πηγή επιβεβαίωσε τα νέα στο BAZAAR.com και αποκάλυψε ότι η Middleton γέννησε τη στις 4:22 π.μ. Σύμφωνα με την πηγή:

Η κόρη τους, που ζύγιζε 6 κιλά 7 ουγκιές, ονομάστηκε Grace Elizabeth Jane

Η εγκυμοσύνη της μαθεύτηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Μια πηγή στο Page Six εκείνη την εποχή, ήταν η πρώτη που ανέφερε τα νέα του μωρού.

Η Pippa και ο James είναι ενθουσιασμένοι, είναι φανταστικά νέα σε μια δύσκολη χρονιά. Ολόκληρη η οικογένεια είναι ευχαριστημένη

Η μαμά της Pippa και της Kate Middleton, Carole Middleton, επιβεβαίωσαν τα χαρούμενα νέα στο Good Housekeeping UK στις αρχές του μήνα. Η Carole στη δημοσίευση χαρακτηριστικά είχε αναφέρει:

Ελπίζω να δω περισσότερα από την οικογένειά μου από ό, τι μπορούσα πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, του νέου εγγονιού μου

Η Pippa είναι ήδη μαμά του 2χρονου, Arthur Matthews. Ο Arthur και η Grace είναι ξάδερφοι των παιδιών της Duchess Kate και του Prince William – Prince George, Princess Charlotte και Prince Louis.

View this post on Instagram

A post shared by Pippa Middleton Matthews (@pippamiddleton_)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Pippa Middleton – Πώς θα το ονομάσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα