Η Jennifer Aniston ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε

11:18 3/9/2021 - Πηγή: iPop

Την δική της σειρά καλλυντικών φαίνεται πως ετοιμάζει η Jennifer Aniston παρουσιάζοντας στο κοινό την δική της οπτική και αισθητική επάνω στα προϊόντα ομορφιάς. Η Jennifer Aniston είναι ακόμα μια από τις δεκάδες celebrities που έχουν αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν το δικό τους brand το οποίο σίγουρα γίνεται ανάρπαστο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το brand της Jennifer Aniston

θα ονομάζεται LolaVie και θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα μια Χολιγουντιανή celebrity λανσάρει το δικό της beauty brand

LolaVie: Το ολοκαίνουργιο brand της Jennifer Aniston

Η σταρ δεν έχει μοιραστεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα της. Ωστόσο, ο ιστότοπος της LolaVie έχει αναρτήσει φωτογραφίες από δοκιμαστικούς σωλήνες γεμάτους από μπαμπού, λεμόνια και νερό, τα οποία ενδέχεται να παραπέμπουν σε μια σειρά περιποίηση της επιδερμίδας. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποβληθεί αίτηση για την απόκτηση του εμπορικού σήματος LolaVie στις κατηγορίες των λοσιόν προσώπου και σώματος, αφρόλουτρων, κεριών και περιποίησης μαλλιών από τον Ιούλιο του 2019.

View this post on Instagram

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Aniston θα ηγείται μιας ολοκληρωμένης σειράς μορφιάς, αν και κατέχει επίσης τον τίτλο της επικεφαλής δημιουργικού στη Vital Proteins και είναι εδώ καιρό το κεντρικό πρόσωπο της Aveeno.

View this post on Instagram

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός δεν είναι η μόνη σταρ του Hollywood που έχει επεκταθεί στον χώρο της ομορφιάς. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς η Hailey Baldwin και η Ariana Grande πρόκειται να δημιουργήσουν εταιρείες καλλυντικών φέτος, ενώ η Kim Kardashian επεκτείνεται στην περιποίηση του δέρματος. Ταυτόχρονα, οι Paltrow, Rihanna, Jennifer Lopez και Kylie Jenner είναι μεταξύ των σταρ που ήδη κυριαρχούν στο παιχνίδι με πολύ επιτυχημένες σειρές καλλυντικών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Aniston ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα