Η Naomi Campbell μιλά ανοιχτά για την μητρότητα και τις θυσίες που απαιτεί μια επιτυχημένη καριέρα

13:01 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Το 51χρονο super model κοσμεί το εξώφυλλο του «The Cut» και εξομολογείται την μεγαλύτερη θυσία που έκανε ποτέ για την καριέρα της, ενώ παράλληλα μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωής, για τον γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητας και τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στον χώρο της μόδας.

Η καριέρα της είναι αξιοζήλευτη και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πάρα πολλές γυναίκες στον κόσμο. Πρόσφατα η Naomi Campbell έγινε μαμά και απολαμβάνει έναν νέο και εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της έγινε περίπου πριν

3 μήνες αλλά όπως ισχυρίζεται, έχει χρειαστεί να κάνει αρκετές προσωπικές θυσίες για να χτίσει τη σημερινή επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία. Σε νέα της συνέντευξη, η ίδια παραδέχτηκε πως η μεγαλύτερη θυσία που έκανε ήταν η εύρεση ενός μακροχρόνιου συντρόφου. 

Η συνέντευξη της Naomi Campbell είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Το αιώνιο δίλημμα όπως φαίνεται για την Campbell, ήταν η καριέρα της στο modeling ή η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης. Όπως δήλωσε στο The Cut: «Θα έλεγα πως μια από τις προσωπικές μου θυσίες ήταν να βρω το άλλο μου μισό που θα με καταλάβαινε. Πολλοί με θαυμάζουν επειδή πιστεύουν ότι είμαι δυνατή. Ξέρετε όμως, εκτός από δυνατή, είμαι και ευαίσθητη. Ξέρω ότι οι σχέσεις χρειάζονται συμβιβασμό και κατανόηση». 

Ωστόσο, η φιλία έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και δηλώνει ευγνωμοσύνη γι’ αυτό ενώ όπως υποστηρίζει: «Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Το να είσαι με τους αγαπημένους σου και να θέλεις απλώς να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο, είναι αρκετό. Όταν ζητάω από φίλους βοήθεια, κατανόηση και καθοδήγηση, είναι σημαντικό να θυμάμαι να λέω ευχαριστώ. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστείς αυτό το άτομο για να σε βοηθήσει ξανά ή να σε καθοδηγήσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Η Naomi Campbell μας δείχνει μέσα σε 10 λεπτά το απόλυτο beauty routine!

Νωρίτερα φέτος, τον Μάιο, το super model εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε ότι περιμένει την κορούλα της.

«Είναι ευλογία που επέλεξα να γίνω μητέρα», ανέφερε η Naomi στο Instagram. «Είναι τιμή μου που έχω αυτή την αθώα ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό το δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου άγγελε μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Η ίδια θέλει να συνεχίσει να κάνει πράγματα που αγαπάει στη ζωή της και η λέξη που απεχθάνεται είναι η στασιμότητα. Όπως εξομολογείται, δεν νιώθει πικρία ενώ θεωρεί ότι βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι αυτοανακάλυψης.

Τη Δευτέρα, η Naomi Campbell μοιράστηκε εικόνες από το εξώφυλλο του «The Cut» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας την αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Ολόκληρη η ομάδα της αποτελείται από έγχρωμους ανθρώπους και μίλησε ανοιχτά σχετικά με τη σημαντικότητα της αποδοχής.

«Είμαι περήφανη για ολόκληρη την ομάδα, εξακολουθώ να βασίζομαι πάνω τους και με χαροποιεί αφάνταστα το γεγονός πως όλοι έχουν το ίδιο χρώμα με μένα! Μετά από 35 χρόνια επιτέλους συμβαίνει! Δεν ξέρω ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να πηδήξω ή να κλάψω με δάκρυα χαράς. Έχουμε αρχίσει και παίρνουμε όσα μας αξίζουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Naomi Campbell μιλά ανοιχτά για την μητρότητα και τις θυσίες που απαιτεί μια επιτυχημένη καριέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα