Η Rihanna δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

12:25 3/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna δίνει στους θαυμαστές της μια νέα φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλίτσας της κι εμείς λιώσαμε!

Η ιδρύτρια του Fenty Beauty έδειξε την κοιλίτσα της σε μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτη, 02/2.

Η
πρώτη φωτογραφία της Rihanna έγκυος! Δε γίνεται να μην τη λατρέψεις!

Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, μαζί με τις φωτογραφίες από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης με τον A$AP Rocky: «Η συμμορία έφτασε μέχρι τον μήνα της μαύρης ιστορίας».

Στη φωτογραφία, η Rihanna φαίνεται να σηκώνει μια ποδοσφαιρική φανέλα για να αποκαλύψει την κοιλιά της που μεγαλώνει, αφήνοντας τα μακριά, σγουρά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της καθώς κοιτάζει με αγάπη το μωράκι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η μπλούζα είναι η ίδια που φορούσε όταν βγήκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιανουαρίου για να δειπνήσει για τον A$AP που δούλευε στο στούντιο ηχογράφησης.

Η κίνηση της Rihanna και το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν κι άλλοι celebrities

Τη Δευτέρα, 31/2, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, που ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2020, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της, ενώ φωτογραφήθηκαν κάνοντας μία βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Η Rihanna έκανε το ντεμπούτο της φορώντας ένα έντονο ροζ μπουφάν που ήταν ξεκούμπωτο στο κάτω μέρος για να αποκαλύψει την κοιλίτσα της, η οποία ήταν στολισμένη με χρυσά κοσμήματα.

«Το να αποκτήσει ένα μωρό είναι κάτι το οποίο δεν είχε σκεφτεί ποτέ, αλλά η νέα της σχέση της δημιούργησε νέες επιθυμείς. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και είναι τόσο ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά», αποκάλυψε στο PEOPLE μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Πρόσθεσε η πηγή: «Της αρέσουν όλες οι αλλαγές στο σώμα της που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της».

«Από την αρχή, ήταν τρελαμένος μαζί της», είπε μια άλλη πηγή στο PEOPLE. «Είναι υπερβολικά ρομαντικός και της στέλνει λουλούδια όλη την ώρα».

Love On the Edge: Η Rihanna και η νέα κολεξιόν του Savage x Fenty φροντίζουν να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

«Πάντα διασκεδάζουν μαζί. Κάνουν όλοι την ώρα αστεία και περνάνε καλά. Απολαμβάνουν τη ζωή και τους αρέσει να ταξιδεύουν. Τους αρέσει να είναι μαζί και είναι απόλυτα ερωτευμένοι».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα