Η Rihanna παντρεύτηκε τον A$AP Rocky… Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις!

12:25 6/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna και ο Asap Rocky παντρεύτηκαν στο νέο βιντεοκλίπ του ράπερ. Το ζευγάρι που στην πραγματική του ζωή περιμένει σύντομα το πρώτο του παιδί, πρωταγωνιστούν στο βιντεοκλίπ του Asap Rocky «D.M.B» που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 5/5.

Η γνωστή τραγουδίστρια, -η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού -δεν είναι έγκυος σε καμία από τις σκηνές. Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στη Νέα

Υόρκη το περασμένο καλοκαίρι και είναι μια «ωδή στην κλασική ιστορία αγάπης».

Η Rihanna δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Προς το τέλος του βίντεο κλιπ, η Rihanna εμφανίζεται ως «νύφη» ενώ φορά κόκκινο φόρεμα και βέλο. Η κάμερα κάνει ζουμ στα δόντια του Rocky, όπου είναι γραμμένη με χρυσές θήκες η ερώτηση «Με παντρεύεσαι;» και η Rihanna απαντά με τον ίδιο τρόπο «Δέχομαι».

«Υπερήφανος που ανακοινώνω ότι το σκηνοθετικό ντεμπούτο μου, το βίντεο του D.M.B. κυκλοφόρησε», έγραψε στο Instagram ο Asap Rocky ευχαριστώντας την ομάδα που τον βοήθησε και ιδιαίτερα την αγαπημένη του για την έμπνευση και τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ.

Ποιος είναι ο A$AP Rocky, ο πατέρας του παιδιού της Rihanna; 5 πράγματα που πρέπει να μάθεις για το αστέρι της διεθνούς rap σκηνής

Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο και ο διάσημος ράπερ γίνονται ολοένα και πιο άνετοι στο να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φήμες για το ειδύλλιό τους στα τέλη του 2020. Παρά το γεγονός πως δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν τελικά η Rihanna και ο Asap Rocky παντρεύτηκαν – προς το παρόν- αυτό ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει τους φαν του ζευγαριού και να ανυπομονούν για τον επερχόμενο γάμο τους. Και στα δικά μας λοιπόν!

One Chic Mama! Η Rihanna παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες τις μανούλες του κόσμου με το πιο σέξι see-through λουκ!

Προς το τέλος του βίντεο, μια ομάδα ανθρώπων διακρίνεται να ρίχνει λουλούδια στο ζευγάρι καθώς εκείνοι περπατούν σε έναν διάδρομο. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι εάν πρόκειται απλώς για μια καλλιτεχνική έκφραση ή αν περιέχει κάποια δόση αλήθειας, πάντως η Rihanna και ο Asap Rocky δεν έχουν ανακοινώσει το γάμο τους στην πραγματική ζωή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna παντρεύτηκε τον A$AP Rocky… Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα