Η Rihanna στη Vogue αποθεώνει το γυναικείο σώμα και σπάει κάθε ταμπού που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη

18:30 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Έγκυος ή όχι, το στυλ της Rihanna δεν αλλάζει και καλά κάνει! Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Vogue και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της κατά τη διάρκεια αυτού του πανέμορφου ταξιδιού!

Η 34χρονη τραγουδίστρια μιλάει για το πρώτο της παιδί, που το περιμένει με ανυπομονησία, και κοσμεί το εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue, ενώ η αισθητική

και το στυλ της δεν έχει αλλάξει, παρά τις αλλαγές που έχει δεχθεί το σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης.

Μήπως η Rihanna θα αλλάξει για πάντα το maternity look;

Rihanna στη Vogue: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα μαγαζί για εγκύους», αποκάλυψε η Rihanna. «Λυπάμαι, αλλά διασκεδάζω πολύ όταν διαλέγω τα ρούχα μου και δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Όμως, παραδέχεται ότι ο στυλίστας της «χάνει τον ύπνο του» θέλοντας να διατηρήσει την εμφάνισή της πριν την εγκυμοσύνη, «επειδή οι μετρήσεις μου μπορούν κυριολεκτικά να αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρη ότι θα ζητήσει αύξηση μετά από αυτό!» αστειεύεται.

«Το πιο κοντινό πράγμα στα ρούχα εγκυμοσύνης που έχω φορέσει μέχρι τώρα», λέει η Rihanna, είναι ένα μαύρο φόρεμα στην επίδειξη του Dior Autumn – Winter 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει στη Vogue ότι ελπίζει «να επαναπροσδιορίσει τι θεωρείται «αξιοπρεπές» για τις έγκυες γυναίκες όσον αφορά τα ρούχα».

«Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντρέπομαι γι’ αυτό. Αυτή τη φορά πρέπει να αισθάνομαι όμορφα. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;» λέει η Rihanna.

Η Rihanna αναφέρει ότι εκείνη και ο σύντροφός της A$AP Rocky δεν «σχεδίαζαν» απαραίτητα την εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Απλώς περνούσαμε καλά», λέει στη Vogue . «Και λίγες μέρες μετά έκανα το τεστ. Δεν έχασα χρόνο. Τον κάλεσα μέσα και του το έδειξα. Μετά ήμουν στο ιατρείο το επόμενο πρωί και το ταξίδι μας ξεκίνησε».

Και ενώ «πάντα πίστευε» ότι στη ζωή της «πρώτα θα ερχόταν ο γάμος και μετά μωρό», η τραγουδίστρια προσθέτει, «Ποιος ορίζει κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν θα το επιτρέψω και δε θα με εμποδίσει να γίνω μαμά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Όσον αφορά τον θηλασμό, η Rihanna λέει ότι «προσεύχομαι στο σώμα μου να μου επιτρέψει να το κάνω, ενώ ένα κομμάτι μου φοβάται περισσότερο την πιθανότητα επιλόχειας κατάθλιψης».

«Θα αισθανθώ συναισθηματικά εκτός ελέγχου; Αυτές είναι οι ιστορίες που ακούω από άλλες γυναίκες που με τρομάζουν», προσθέτει.

«Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»: Το επαναστατικό maternity look της Rihanna καταρρίπτει κάθε στερεότυπο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Όσο για την ύπαρξη επισκεπτών την ημέρα που θα φέρει το μωράκι της στη ζωή, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς στα νοσοκομεία λόγω του COVID-19, η Rihanna ειρωνεύεται: «Ίσως απλά να έχω ένα λεωφορείο για πάρτι παρκαρισμένο έξω ή κάτι τέτοιο».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna στη Vogue αποθεώνει το γυναικείο σώμα και σπάει κάθε ταμπού που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα