Η Sarah Jessica Parker σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκαλύπτει με μία φράση το μυστικό της για έναν ευτυχισμένο γάμο

13:22 4/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Sarah Jessica Parker με αφορμή το νέο της επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της οινοποίησης, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Grazia και μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσω του ρόλου της ως Carrie Bradshaw στη σειρά «Sex And The City», όπου υποδύεται μια γυναίκα της οποίας η ερωτική ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και ανεκπλήρωτους έρωτες, στην πραγματικότητα ζει την απόλυτη αγάπη

στο πλευρό του συζύγου της. Η Carrie Bradshaw επαναπροσδιόρισε τι σημαίνει το να είσαι γυναίκα 30 ετών την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, ενώ η Sarah Jessica ζούσε μία πολύ διαφορετική ζωή από την Carrie εκτός οθόνης.

Πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Sex and the City, η Sarah Jessica είχε ήδη δημιουργήσει μια ζεστή οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Matthew Broderick. Ήδη από την 4η σεζόν το 2002 το ζευγάρι είχε αποκτήσει το πρώτο τους παιδί. Οι δίδυμες κόρες τους, η Marion και η Tabitha, ακολούθησαν το 2009, και έκτοτε η οικογένεια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο αρχοντικό τους στο Greenwich Village και σε ένα δεύτερο σπίτι στο μικροσκοπικό χωριό Kilcar, στην αγροτική κομητεία Donegal της Ιρλανδίας, δίνοντας σπάνια συνεντεύξεις και προστατεύοντας την ιδιωτική τους ζωή.

«Όλοι έχουν κάτι να πουν. Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες». Η Sarah Jessica Parker μιλά για τον μισογυνισμό και σου δείχνει πως είναι οκ να μεγαλώνεις

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Τι αποκάλυψε η Sarah Jessica Parker για τον γάμο της;

Η Sarah Jessica Parker κρατά το μακροχρόνιο ειδύλλιό της με τον Matthew Broderick μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και αυτό, όπως επιμένει, είναι και το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους.

«Πάντα το έλεγα και θα το λέω συνέχεια: ένας από τους βασικούς λόγους που η σχέση μας λειτούργησε είναι γιατί δεν μιλάμε ποτέ για τον γάμο μας» είπε η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η ισορροπία μεταξύ σπιτιού και καριέρας πάντα έχει δυσκολίες: «Πολλές φορές είναι αγχωτικό και το ήξερα από την αρχή. Βρίσκουμε όμως την ισορροπία μας. Δεν μπορώ να παραπονεθώ».

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια γάμου τους τον περασμένο Μάιο, με την ηθοποιό να δημοσιεύει στο Instagram ένα ρομαντικό στιγμιότυπό τους. Αν και έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί και ακόμη πιο σπάνια αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από την ιδιωτική τους ζωή, κάτι που απ’ ότι φαίνεται έχει λειτουργήσει υπέρ τους.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Sarah Jessica Parker σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκαλύπτει με μία φράση το μυστικό της για έναν ευτυχισμένο γάμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sarah Jessica Parker,