Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για όσα θες να ξέρεις στο The Dot με τη Νάνσυ και το Θανάση

15:17 10/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στο The Dot με τη Νάνσυ και το Θανάση, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή της. Όσα θες να ξέρεις για την Ιωάννα Μαλέσκου και τη μέχρι τώρα πορεία της βρίσκονται παρακάτω με αρκετές λεπτομέρειες που δε θες να χάσεις!

Όσα θες
να ξέρεις για την Ιωάννα Μαλέσκου

Στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 10/10/2020, η Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε σε ερωτήσεις για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, τα social media και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ παραδέχτηκε ότι έγινε γνωστή στην αρχή μέσα από τα video του Νίκου Μουτσινά και ότι η απαρχή της τηλεοπτικής της συνεργασίας ήταν η συμμετοχή της στα καλλιστεία. Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

Ο τρόπος που οι περισσότεροι έμαθαν για μένα, ας μη γελιόμαστε, ήταν κυρίως από την εκπομπή του Νίκου και τα βιντεάκια του που ήταν από την αγαπημένη μου ενότητα στην κουζίνα όπου ήμουν πολύ πιο χαλαρή. Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Αισθανόμουν κυριολεκτικά ότι ήμουν στο σπίτι μου. Όλη μου η ζωή είναι η μουσική από το πρωί που θα πάω στη δουλειά μέχρι τις δουλειές του σπιτιού. Δεν είχα αυτοσκοπό να βγω στην τηλεόραση. Αλλά η ζωή στα φέρνει έτσι. Ξεκίνησε από μια πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω τα καλλιστεία

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ακόμα και για τις σβησμένες φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας:

O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο. Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο. Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα

Δες εδώ όλα όσα είπε στην εκπομπή:

Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε επίσης να παίξει “Την ώρα της Αλήθειας”, όπου απαντούσε στις ερωτήσεις που της έγιναν με ένα “Ναι” ή ένα “Όχι”. Όσα θες να ξέρεις για την Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκαν στην εκπομπή και απαντήθηκαν από την ίδια. Ακόμα και όταν ρωτήθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση και για το αν έχει παρέμβει η ίδια απάντησε:

Είμαι υπέρ του να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και δόξα των Θεώ έχω πολύ καλή αισθητικό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για όσα θες να ξέρεις στο The Dot με τη Νάνσυ και το Θανάση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα