Η νοσταλγία για την δεκαετία του 2000 μέσα από τα χτενίσματα που επέστρεψαν για τα καλά

12:16 9/10/2021 - Πηγή: iPop

Οι τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών επιστρέφουν δυναμικά και υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση γι’ αυτό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ταραχή των τελευταίων δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας μας έχουν κάνει να αναζητούμε την ασφάλεια, την ανεμελιά και την αθωότητα που είχαμε στην διάρκεια των χρόνων που βιώναμε μια κανονικότητα. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή παλαιότερων τάσεων. Και τι πιο εύκολο από το να γυρίσεις πίσω τον χρόνο ξεκινώντας από τα μαλλιά σου. Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά από την

δεκαετία του 2000 χιλιάδες που επέστρεψαν και μας γέμισαν νοσταλγία.

Αυτά τα trends ομορφιάς των 90′ έχουν επανέλθει για τα καλά με τις μεγάλες σταρ να τα υιοθετούν πρώτες

Oι τάσεις στα μαλλιά από την δεκαετία του 2000 χιλιάδες που επέστρεψαν

Κλασσικό bun με ελεύθερες άκρες

Μια τάση που έχουν υιοθετήσει πολλές διάσημες όπως η Bella Hadid, η Ariana Grande και, πιο πρόσφατα, η Kristen Stewart. Πρόκειται για έναν κομψό κότσο που όμως κάνει την διαφορά με τις ατίθασες τούφες να προεξέχουν θυμίζοντας κάτι από Kate Moss το 2000. Για να δημιουργήσεις και εσύ το look στρίψε τα μαλλιά σφιχτά και κολλήσετέ τα στο κεφάλι, αφήνοντας τις άκρες έξω.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucia Pica (@luciapicaofficial)

Πολύ ίσια μαλλιά

Όλοι θυμόμαστε την Beyoncé και την Britney Spears με αυτό το look. Μιλάμε φυσικά γι’ αυτά τα μαλλιά που είναι…”πρόκα”. Αυτό το χτένισμα ήταν η απόλυτη τάση την δεκαετία του 2000 και η αλήθεια είναι πως υπήρχε ο κίνδυνος να καταστρέψεις τα μαλλιά σου. Εάν θες να το φτιάξεις σήμερα θα σε συμβουλεύαμε απλώς να χρησιμοποιήσεις πολύ θερμοπροστασία.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Χρωματιστές άκρες

Για τις πιο τολμηρές η αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας του 2000 προϋποθέτει φυσικά χρώμα. Με τις ημιμόνιμες βαφές να έχουν κερδίσει έδαφος όλο και περισσότερες γυναίκες πειραματίζονται βάφοντας τις άκρες ή τις μπροστινές τούφες των μαλλιών τους με έντονα χρώματα.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon)

Space buns

Αυτό το ιδιαίτερα χαριτωμένο και κοριτσίστικο στυλ επέστρεψε. Οι κομμωτές προτείνουν μια τάση περισσότερο προσαρμοσμένη στο σήμερα με σφιχτά κοτσάκια τοποθετημένα χαμηλά. Για περισσότερο έλεγχο ίσως χρειαστείς λακ και μια οδοντόβουρτσα για να τιθασεύσεις τις φύτρες.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Thee Stallion (@theestallion)

Χωρίστρα Zig-zag

Ίσως το πιο δύσκολο και πιο τολμηρό look της αγαπημένης δεκαετίας στην επαναφορά του οποίου πρωτοστάτησε η Bella Hadid. Πρόκειται για την zig-zag χωρίστρα που σίγουρα είναι βγαλμένη από άλλη εποχή. Χρησιμοποίησε μια χτένα με δοντάκια για να χωρίσεις τα μαλλιά σου και στην συνέχεια ένα σπρέι για να τα τιθασεύσεις. Σίγουρα σε αυτό το χτένισμα ταιριάζουν τα περίεργα αξεσουάρ μαλλιών.

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νοσταλγία για την δεκαετία του 2000 μέσα από τα χτενίσματα που επέστρεψαν για τα καλά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα