Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Καρόλου ως βασιλιάς μόλις κυκλοφόρησε – Τι απεικονίζει;

12:14 12/12/2022 - Πηγή: iPop

Κυκλοφόρησε η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα και είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές θα λέγαμε! Το βασιλικό ζεύγος φαίνεται να ποζάρει αγαπημένο στον φωτογραφικό φακό και στέλνει στους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και ολόκληρου του κόσμου τις ευχές του.

Τηρώντας την παράδοση της βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι μοιράστηκε την φωτογραφία που επέλεξαν για να κοσμήσει τη φετινή εορταστική τους κάρτα. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν χαμογελαστό Κάρολο, καθώς η Καμίλα τον κοιτάζει με

αγάπη.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά», γράφει η κάρτα.

Τα ερωτευμένα ζευγάρια του Παλατιού φωτογραφίζονται για τα Χριστούγεννα και τους ζηλεύουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Βασιλιάς Κάρολος – Χριστουγεννιάτικη κάρτα: Οι ευχές του ζευγαριού

Πέρυσι, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν μια άλλη ειλικρινή φωτογραφία που αντικατόπτριζε τις προφυλάξεις που έχουν λάβει οι άνθρωποι εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID. Η φωτογραφία έδειχνε τον Κάρολο να φοράει μάσκα καθώς βοηθά τη γυναίκα του να καλύψει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια του Royal Ascot εκείνο το καλοκαίρι.

Το βασιλικό ζεύγος έχει διαφοροποιήσει τις φωτογραφικές του επιλογές όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια περιστασιακή φωτογραφία του στον πολύχρωμο κήπο του Birkhall, το σπίτι του πρίγκιπα στη Σκωτία το 2020. Το 2019, επέλεξαν μια φωτογραφία από ένα από τα πιο συναρπαστικά βασιλικά τους καθήκοντα της χρονιάς: την επίσκεψή τους στην Αβάνα της Κούβας.

Η φετινή κάρτα έρχεται καθώς ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ετοιμάζονται να σηματοδοτήσουν την πρώτη εορταστική περίοδο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο. Ανακοίνωσαν ότι θα διατηρήσουν την παράδοση να περνούν τα Χριστούγεννα στο Sandringham, το αγαπημένο εξοχικό κτήμα της αείμνηστης Βασίλισσας στο Norfolk. Μαζί τους πιθανότατα θα έχουν πολλά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών του βασιλιά Κάρολου – της πριγκίπισσας Άννας, του πρίγκιπα Andrew και του πρίγκιπα Εδουάρδου – καθώς και του γιου του Πρίγκιπα William, της νύφης του Kate Middleton και των παιδιών τους.

Πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ;

Κάθε 25 Δεκεμβρίου, η βασιλική οικογένεια κατευθύνεται στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής για λειτουργία. Στη συνέχεια επιστρέφουν στο Sandringham για να απολαύσουν ένα παραδοσιακό γεύμα και γαλοπούλα.

Φέτος, ο Βασιλιάς Κάρολος θα ηχογραφήσει την πρώτη του χριστουγεννιάτικη «εκπομπή», την οποία η οικογένεια παρακολουθεί παραδοσιακά στις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Καρόλου ως βασιλιάς μόλις κυκλοφόρησε – Τι απεικονίζει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα