Θέλεις η κάθε σου εμφάνιση να εντυπωσιάζει, να σε κάνει να ξεχωρίζεις και να σε κολακεύει ταυτόχρονα; – Βασίσου σε μερικά έξυπνα στυλιστικά tips για να δείχνεις πάντα κομψή

17:17 11/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο τρόπος με τον οποίο διαλέγουμε, συνδυάζουμε και φοράμε τα ρούχα, αντικατοπτρίζει, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Υπάρχει ένας μύθος ότι οι γυναίκες ποτέ δεν έχουν αρκετά ρούχα στην ντουλάπα! Εάν είσαι μέλος της ομάδας «Δεν έχω τί να φορέσω», τότε μπορείς να είσαι σίγουρη πως αυτό το άρθρο είναι για εσένα! Μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις πώς να παίζεις με βασικά κομμάτια για να τα συνδυάζεις ανάλογα με τη διάθεσή σου και να μάθεις όλα τα fashion μυστικά, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις

λεφτά στην ντουλάπα σου!

Από το «revenge dress» μέχρι τα biker shorts η πριγκίπισσα Diana έχει επηρεάσει το στυλ σου με τρόπους που ούτε εσύ φανταζόσουν!

5+1 μυστικά για κομψό στυλ: Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα και τα style tricks για να είσαι πάντα chic1. Επένδυσε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα

Μεταξύ μας, το ξέρεις και εσύ καλά πως δεν χρειάζεσαι στ’ αλήθεια και τα 50 μπλουζάκια που βρίσκονται στη ντουλάπα σου. Ειδικά όταν μπορείς να έχεις 10, κατασκευασμένα από βιώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον και μακράς διαρκείας υλικά. Ναι, είναι λίγο πιο ακριβά. Αλλά νομίζω πως η αγορά τους θα σου κοστίσει πολύ λιγότερα χρήματα από το να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο τα περσινά σου, επειδή απλούστατα σου έχουν χαλάσει. Ένα μπλουζάκι 40 ευρώ που μπορείς να φοράς για 5 χρόνια είναι καλύτερο από ένα μπλουζάκι με 10 ευρώ που πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο.

2. Μην βασίζεσαι πάντα στις τάσεις

Είναι υπέροχο που οι μικροσκοπικές γραμμές και το έντονο ροζ είναι στα καλύτερά τους την αυτή τη στιγμή. Σκέψου όμως τι θα συμβεί όταν του χρόνου στη μόδα θα είναι οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις; Θα τρέχεις να αγοράζεις όλα τα σκουρόχρωμα ρούχα της αγοράς; Αυτός δεν είναι ένας έξυπνος τρόπος να νικήσεις τον κύκλο της υπερκατανάλωσης.

Πίστεψέ με, ένα λευκό λινό πουκάμισο, ένα μπεζ μπλουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Αν θέλεις να επενδύσεις κάπου τα χρήματά σου, οι safe επιλογές είναι η σοφότερη επιλογή!

Unsplash3. Παίξε με τα αξεσουάρ

Αν θέλεις να μάθεις πώς να ντύνεσαι chic, τότε πρέπει να γίνεις δημιουργική. Το παιχνίδι με τα αξεσουάρ είναι απαραίτητο. Και δεν εννοώ να φορέσεις τα μαργαριτάρια σου για ένα χαλαρό δείπνο με φίλους, αλλά μην ξεχνάς ότι ένα εκθαμβωτικό κολιέ ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια θα μπορούσε να σε κάνει να λάμπεις.

Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις το iconic hair style της Rachel Green

4. Μην φοβηθείς το layering

Είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις την τέλεια συνολική εμφάνιση και είναι η μία και μοναδική απάντηση στο πώς να ντύνεσαι απλά αλλά κομψά

Αρκεί να ακολουθήσεις κάποιους απλούς κανόνες:

Ξεκίνα με τα βασικά.Ανέβα level με ένα πουλόβερ.Διάλεξε ένα παλτό που πηγαίνει με όλα αυτά που ήδη φοράς.Μην ξεχνάς αξεσουάρ και παπούτσια. Τόσο απλό!5. Τα γυαλιά ηλίου είναι ο καλύτερος σου φίλος

Καταρχήν είναι σέξι. Είναι κομψά και αναβαθμίζουν το στυλ σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Απόκτησε ένα μαύρο ζευγάρι για τον χειμώνα και ένα πολύχρωμο, ώστε μόλις ο καιρός ζεστάνει να μπορείς κυριολεκτικά να δεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Unsplash6. Απόφυγε τα λογότυπα και τα κραυγαλέα κείμενα

Μερικοί άνθρωποι πάντα αναζητούν λογότυπα και φανταχτερά κείμενα όταν ψωνίζουν. Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην είσαι ένας από αυτούς. Ο κόσμος θα εξακολουθεί να παρατηρεί ότι φοράς Louis Vuitton, ακόμα κι αν δεν το έχεις γραμμένο παντού. Η απλότητα άλλωστε είναι πάντα πιο chic.

5 μυστικά του french style για να αποκτήσεις τη γαλλική φινέτσα που πάντα ονειρευόσουν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις η κάθε σου εμφάνιση να εντυπωσιάζει, να σε κάνει να ξεχωρίζεις και να σε κολακεύει ταυτόχρονα; – Βασίσου σε μερικά έξυπνα στυλιστικά tips για να δείχνεις πάντα κομψή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα