Λαχταριστά spring rolls στο Air Fryer με γέμιση γαρίδας! Το μυστικό για έξτρα τραγανό αποτέλεσμα

15:40 29/11/2022 - Πηγή: iPop

Αγαπάμε τα spring rolls γιατί είναι τραγανά και γευστικά, αυτό είναι και το μυστικό που τα κάνει τόσο λαχταριστά άλλωστε. Τα φρέσκα λαχανικά διατηρούν την υφή τους στο Air Fryer και οι γαρίδες προσθέτουν παραπάνω γεύση! Είναι σημαντικό να τα αλείψεις με λίγο λάδι πριν τα βάλεις στην φριτέζα αέρος για ακόμα πιο τραγανό αποτέλεσμα! Καλή απόλαυση!

Spring rolls με λαχανικά: Απλά, εύκολα και γρήγορα!

Spring rolls συνταγή: Τα υλικά που θα χρειαστείς 2 1/2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο, χωρισμένο2
φλιτζάνια λάχανο τριμμένο1 φλιτζάνι καρότα λεπτά κομμένα1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ζουλιέν114 γρ καθαρισμένες, ωμές γαρίδες, ψιλοκομμένες3/4 φλιτζανιού αρακά κομμένο σε ζουλιέν1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιανδρο1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα ψαριού1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι8 φύλλα για spring rolls1/2 φλιτζάνι γλυκιά σάλτσα τσίλιΤα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ζεσταίνουμε 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να καπνίσει ελαφρώς. Προσθέτουμε λάχανο, καρότα και τις πιπεριές, τις μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαραθούν ελαφρά, 1 έως 1 1/2 λεπτό. Έπειτα τα βάζουμε σε μία λαδόκολλα για 5 λεπτά.Τοποθετούμε το μείγμα των λαχανικών, τις γαρίδες, τον αρακά, τον κόλιανδρο, τον χυμό λάιμ, τη σάλτσα ψαριού και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε.Βάζουμε το φύλλο για τα spring rolls σε μία επιφάνεια εργασίας, με τη μία γωνία να κοιτάει προς τα εμάς. Έπειτα τοποθετούμε με ένα κουτάλι τη γέμιση στο κέντρο του φύλλου, απλώνοντάς την από αριστερά προς τα δεξιά σε μια λωρίδα. Διπλώνουμε την κάτω γωνία πάνω από τη γέμιση, τυλίγοντας την άκρη της κάτω από τη γέμιση. Έπειτα, διπλώνουμε την αριστερή και τη δεξιά γωνία πάνω από τη γέμιση και τα πιέζουμε ελαφρά με λίγο νερό για να μην ανοίξουν. Κυλάμε τα spring rolls και τα πιέζουμε για να μην ανοίξουν. Έπειτα, τα αλείφουμε με τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας λάδι.Τοποθετούμε τα spring rolls στο air fryer και μαγειρεύουμε στους 190° μέχρι να ροδίσουν, για 6 έως 7 λεπτά, γυρίζοντάς τα μετά από 5 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα spring rolls. Σερβίρουμε με γλυκιά σάλτσα τσίλι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Λαχταριστά spring rolls στο Air Fryer με γέμιση γαρίδας! Το μυστικό για έξτρα τραγανό αποτέλεσμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα