Οι νέες ταινίες της Marvel έρχονται και οι ήρωες είναι πολλοί!

11:41 22/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι νέες ταινίες της Marvel αλλά και οι τηλεοπτικές σειρές θα κάνουν πρεμιέρα από του χρόνου κι έχουμε πολλούς ήρωες, επιστροφές και μοναδικές σκηνές!

Οι ανακοινώσεις για τις νέες ταινίες της Marvel έγιναν στο φεστιβάλ San Diego Comic-Con και στη σκηνή βρέθηκαν μεγάλοι ηθοποιοί όπως ο γοητευτικός Chris Hemsworth και η αγαπημένη Natalie Portman.

Φυσικά, ο ίδιος ο πρόεδρος της Marvel, ο Kevin Feige παρουσίασε τις νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Γνωρίζουμε ήδη πως η Marvel έχει τουλάχιστον 8 νέες ταινίες προγραμματισμένες για το Phase 4, παρ’ όλο που η εταιρία μας κράτησε μυστικούς τους τίτλους.  Για τα επόμενα χρόνια έχουμε αρκετές εκπλήξεις, τόσο όσον αφορά τις ταινίες μεγάλου μήκους όσο και τις σειρές Disney+ που θα είναι μέρος του ίδιου κόσμου και θα συνδέουν άμεσα αυτές τις ταινίες.

Η λίστα παρακάτω όπως ανακοινώθηκε περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες και τα λογότυπα για τις επερχόμενες ταινίες MCU και την αρχική σειρά Disney + που αναπτύσσει η Marvel Studios, καθώς και λεπτομέρειες για άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά δεν έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Οι νέες ταινίες της MarvelBlack Widow – 1η Μαΐου, 2020

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ BLACK WIDOW with Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, and Rachel Weisz. Directed by Cate Shortland. In theaters May 1, 2020. pic.twitter.com/7WGECDIw3t

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Ακριβώς όπως το είχαμε υποψιαστεί, το Black Widow, το οποίο θα παίξει σε όλη την Ευρώπη θα είναι η πρώτη ταινία MCU Phase 4 και θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου του 2020. Να σημειώσουμε πως το Black Widow είναι το πολυαναμενόμενο πρίκουελ, αφιερωμένο στον χαρακτήρα που υποδύεται εδώ και χρόνια η Scarlett Johansson.

Falcon and the Winter Soldier – Φθινόπωρο του 2020

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER, an original series with Anthony Mackie, Sebastian Stan and Daniel Brühl. Streaming exclusively on Disney+, Fall 2020. pic.twitter.com/FmFMKWUrhO

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Ναι, το Falcon and the Winter Soldier λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα των Avengers 4, και σημαίνει πως ο Falcon είναι νέος Captain America και θα έχει τη νέα ασπίδα δίπλα του. Και ένας κακός… που μπορεί να γνωρίζεις; Ο Baron Zemo (Daniel Brühl).

The Eternals – 6 Νοεμβρίου, 2020

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THE ETERNALS with Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh and Don Lee. Directed by Chloé Zhao. In theaters November 6, 2020. pic.twitter.com/k6ZgfX38VW

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Η τρίτη MCU ταινία του 2020 είναι το «The Eternals» στην οποία θα δούμε όλα τα μεγάλα αστέρια: Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Rdiloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, and Angelina Jolie.

Η Chloe Zhao σκηνοθετεί την ταινία και φέρνει μια νέα «φουρνιά» ηρώων στο MCU.  Δυστυχώς, παρά τις φήμες, η Millie Bobbie Brown δεν θα ασχοληθεί με αυτό το project.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 12 Φεβρουαρίου, 2021

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS, with Simu Liu, Awkwafina and Tony Leung, directed by Destin Daniel Cretton. In theaters February 12, 2021. pic.twitter.com/VXaqJ5uN6B

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Κι αφού μιλάμε για νέους ήρωες, αυτό ακριβώς θα μας φέρει το εν λόγω έργο. Ο Simu Liu θα παίξει τον Shang-Chi, με τον Tony Leung να παίζει τον κακό του κινηματογράφου, το πραγματικό Mandarin.

Thor: Love and Thunder – November 5th, 2021

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER with Chris Hemsworth, Tessa Thompson and Natalie Portman. Taika Waititi returns as director. In theaters November 5, 2021. pic.twitter.com/7RRkOYWTQM

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Γνωρίζαμε ότι ο Thor 4 ήταν σε εξέλιξη όπως και γνωρίζαμε ότι η Taika Waititi θα επέστρεφε στη σκηνοθεσία αλλά δεν είχαμε ιδέα ότι η Natalie Portman θα συμμετέχει μαζί με τον Chris Hemsworth και την Tessa Thompson. Όχι μόνο η Portman θα επαναλάβει το ρόλο της, αλλά η Jane Foster πρόκειται να γίνει ο νέος Thor στην MCU.

Blade – TBD

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ BLADE with Mahershala Ali. pic.twitter.com/mtrDBy5OV0

Marvel Studios (@MarvelStudios) July 21, 2019

Και ναι αυτή ήταν μια τεράστια έκπληξη ! Η Marvel δεν φέρνει ξανά το Blade, αλλά το κάνει χωρίς τον Wesley Snipes! Πλέον, θα τον υποδυθεί ο  Mahershala Ali, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα καθώς δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία!

Τι άλλο ανακοινώθηκε; Το Black Panther 2, η επιστροφή του υπερεπιτυχημένου ήρωα, καθώς και τα Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy 3, αλλά και η νέα ταινία Fantastic Four.

Σχετικά με τους Avengers δεν υπήρξαν νέοι τίτλοι στο DSCC 2019. Οι φήμες λένε πως το Young Avengers and Dark Avengers μπορεί να είναι καθ’ οδόν αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιβεβαιωθούν ή να ακυρωθούν αυτά τα σχέδια. Πρέπει να πλησιάζουμε το 2023 για να μιλήσουμε για τα sequels των Avengers καθώς τότε τελειώνει το Phase 4 και ξεκινά το MCU. Και τα πλάνα MCU της Marvel για το 2023 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Το άρθρο Οι νέες ταινίες της Marvel έρχονται και οι ήρωες είναι πολλοί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα