Οριστικό τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears, η οποία πετάει στα σύννεφα (κυριολεκτικά) μετά την απόφαση του δικαστηρίου

12:47 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από εκείνες που δεν θα ξεχάσει ποτέ σ’ ολόκληρη τη ζωή της η star… Δόθηκε επιτέλους οριστικό τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears απ’ τον πατέρα της και η ίδια πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα!

Μετά από 13 χρόνια, την Τετάρτη το δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι μπαίνει οριστικό τέλος στην κηδεμονία της star απ’ τον πατέρα της, κι έτσι ο Jamie Spears απομακρύνεται,

μεταξύ άλλων, και απ’ την επίβλεψη και διαχείριση της περιουσίας της κόρης του, η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δικαστής, μετά την τρίωρη ακρόαση, έκανε λόγο για ένα τοξικό περιβάλλον ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι ορίζει μια νέα ημερομηνία μέσα στον Νοέμβριο (στις 12 του μήνα) για να συζητηθεί το θέμα εκτενέστερα και να τερματιστεί η κηδεμονία σε κάθε κομμάτι της ζωής της και συγκεκριμένα να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram μετά την απόφαση του δικαστή, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο που την δείχνει καθισμένη δίπλα σ’ έναν πιλότο στο πιλοτήριο ενός μικρού αεροπλάνου και να το χειρίζεται.

Όπως αποκάλυψε, αυτή τη στιγμή πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα, πιλοτάροντας για πρώτη φορά αεροπλάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

“Είναι μια μεγάλη μέρα για την Britney Spears και είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη”, δήλωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, στους οπαδούς του #FreeBritney που συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Britney vs Spears: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τη βαθιά και σκοτεινή ιστορία της Britney

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οριστικό τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears, η οποία πετάει στα σύννεφα (κυριολεκτικά) μετά την απόφαση του δικαστηρίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα