Πάτρα: Εντολή για εκταφή του τάμπλετ – Η κατάθεση των γιατρών και οι νέες αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ

13:45 8/4/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα στην έρευνα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Παράλληλα, σημαντικές δηλώσεις έκανε και ο Ανδρέας Ηλιάδης, επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου του Ρίο, κατά την άφιξή του στην 18η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ηλιάδης θεωρείται ότι διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών.

Πριν από λίγες ώρες έκανε σημαντικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους λίγο πριν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, προκειμένου να διαφωτίσει την υπόθεση με την κατάθεσή του.

Ειδικά για την Τζωρτζίνα, ανέφερε ότι «με τη διάσωση στο νοσοκομείο, μετά παλέψαμε και προσπαθήσαμε να την θωρακίσουμε με τον απινιδωτή και τον βηματοδότη. Είμαι στη διάθεσή της ανακρίτριας».

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»: Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ανακρίτρια

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Ηλιάδης είπε: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ό,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη».

Εντολή για εκταφή του τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, έδωσε εντολή προκειμένου να γίνει εκταφή του τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Αφού γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Φως στο Τούνελ: Το νέο trailer

Στο νέο trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, βλέπουμε αρχικά την τούρτα γενεθλίων της Τζωρτζίνας, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε εικόνες των αδικοχαμένων παιδιών.

Να σημειωθεί ότι πριν κυκλοφορήσει το trailer είχε προηγηθεί ένα story της Αγγελικής Νικολούλη στο Instagram, όπου φαίνεται η δημοσιογράφος στο γραφείο της έχοντας απέναντί της κάποιον, τον οποίον κρύβουν οι κάμεραμαν και οι συνεργάτες της. Αυτός ο άγνωστος υποθέτουμε ότι θα είναι κάποιος μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση, ο οποίος θα βοηθήσει την Αγγελική Νικολούλη με περισσότερες πληροφορίες.

Θα τα μάθουμε όλα σήμερα, Παρασκευή (8/4), στις 23:20 στο Mega.

Εδώ μπορείς να δεις το trailer του «Φως στο Τούνελ»:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πάτρα: Εντολή για εκταφή του τάμπλετ – Η κατάθεση των γιατρών και οι νέες αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα