-Μ’αγαπάς; -Σ’αγαπώ! Ή αλλιώς ποια γλώσσα μιλάει η αγάπη σας;

20:40 7/4/2022 - Πηγή: iPop

Η γλώσσα της αγάπης για τον καθένα μας είναι διαφορετική. Άλλος θέλει να του δείχνουν την αγάπη του με πράξεις, άλλοι με λόγια, άλλοι με δώρα άλλοι με ποιοτικό χρόνο ή με ένα νόστιμο φαγητό. Η αγάπη είναι μια έννοια η οποία ούτε μπορεί να μετρηθεί ούτε να εξηγηθεί. Αν με ρωτήσεις γιατί σε αγαπώ, δεν θα μπορέσω ποτέ να σου εξηγήσω με λόγια τους λόγους που με κάνουν να σε αγαπώ. Από την άλλη δεν μπορώ ούτε να σου τη ζυγίσω και να σου πω σε αγαπώ τόσο πολύ! Αν σε αγαπώ, σε αγαπώ τέλος. Δεν έχει λίγο ή πολύ και για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικός ο τρόπος που δείχνουμε και θέλουμε να μας δείχνει

την αγάπη του ο άνθρωπος της ζωής μας.

Η γλώσσα της αγάπης σαςPexels Το να λες κάθε μέρα στον άνθρωπό σου, πόσο πολύ τον αγαπάς και πόσο τυχερός είσαι που είναι στη ζωή σου. Όσο και αν μπορεί καμιά φορά να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι βαρετό, ποτέ κανείς δεν βαριέται που είναι αγαπητός και σημαντικός για τον άλλο. Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ έχουν πολλά αισθήματα ακόμα και αν νιώθουν πολύ άνετα με τον άνθρωπό τους, εντούτοις δυσκολεύονται να εκφράσουν με λόγια την αγάπη τους, γιατί είναι περισσότερο εσωστρεφείς ή δείχνουν με άλλους τρόπους την αγάπη τους.Δείχνει την αγάπη του με πράξεις. Θα σε σκεπάσει το βράδυ που θα σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, θα νοιαστεί για το φαγητό σου, για τις ανάγκες σου, θα σε προσέχει σαν μωρό. Μπορεί να δυσκολευτεί να πει το σ’αγαπώ ή να του βγαίνει με το τσιγκέλι, όμως οι πράξεις μαρτυρούν αγάπη και σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι μαζί με ανθρώπους που εκφράζουν έτσι την αγάπη τους, δεν εκτιμούν αρκετά αυτήν την γλώσσα της αγάπης τους και προτιμούν να ακούσουν και τα γλυκόλογα και αυτό είναι πολύ κατανοητό.Με δώρα. Λουλούδια, βιβλία, κοσμήματα, ρούχα και ό,τι λαχταράς. Μπορεί ο άνθρωπός σου να μην μπορεί ούτε να το πει ότι σ’ αγαπά, ούτε να το δείξει με πράξεις και νοιάξιμο. Μπορεί να έμαθε να εκφράζει την αγάπη του με αυτόν τον τρόπο, με ένα δώρο, με ένα γεύμα, με κάτι που θα σου προσφέρει.Με ποιοτικό χρόνο. Θα πάτε ταξίδια, σινεμά, θέατρο, μια βόλτα με το αυτοκίνητο οι δυό σας. Θα κλείσετε τα κινητά και όλες τις ενημερώσεις και θα αφιερώσετε αποκλειστικό χρόνο να κοιτά ο ένας τον άλλον. Και σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου. Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

23+1 ερωτήσεις για να κάνεις στον σύντροφό σου. Και όχι δεν είναι μέσα σ’αυτές με πόσες έχει πάει!

Η μαγεία των σχέσεων

Οι σχέσεις, με την πάροδο του χρόνου αποκτούν αυτήν την μοναδική μαγεία που ξέρεις ακριβώς τι θέλει ή πώς νιώθει ο άνθρωπός σου μόνο με ένα βλέμμα. Αυτό είναι κάτι που κερδίζεται σιγά σιγά σε μια σχέση, μέσα στην καθημερινότητα και μέσα από το χρόνο που έχει αφιερώσει ο ένας στον άλλον. Είναι επένδυση ο χρόνος που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλο γιατί αυτός ο χρόνος πλάθει αυτό το μοναδικό κομμάτι που είναι μόνο δικό μας και κανείς άλλος δεν μπορεί να το καταλάβει, εκτός από εμάς τους δύο.

Σε μια νέα σχέση, καθώς γνωρίζεις τον άνθρωπό σου και δομείτε σιγά σιγά το οικοδόμημα της σχέσης, μπορείς να «δηλώσεις» τον τρόπο που σου αρέσει να σου δείχνουν την αγάπη οι άνθρωποι και να ζητήσεις να μάθεις και ο άνθρωπός σου πώς θέλει και εκείνος να τον αγαπούν. Σίγουρα αν δεν το έχεις μέσα σου αυτόν τον τρόπο έμφυτο ίσως δυσκολευτείς αλλά καλό είναι κάποιες φορές να το δείχνεις με αυτόν τον τρόπο.

Όποια και αν είναι η γλώσσα της αγάπης και ο τρόπος που προτιμάς να σε αγαπούν η αγάπη είναι πάντα ευπρόσδεκτη με όποιον τρόπο και αν εκφραστεί.

Στόχος σχέσεις: Πώς θα βρω τον σύντροφο της ζωή μου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο -Μ’αγαπάς; -Σ’αγαπώ! Ή αλλιώς ποια γλώσσα μιλάει η αγάπη σας; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα