Πλήρως ανανεωμένη και στη διάθεση του κοινού η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

13:32 22/12/2015 - Πηγή: iPop

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει στον επισκέπτη να ενημερωθεί για την Ολυμπιακή ιστορία αλλά και όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις αθλητικού περιεχομένου που λαμβάνουν χώρα.

Σημείωση!

Αξίζει να το τονιστεί πως ανάμεσα στα διαθέσιμα για το κοινό στοιχεία είναι και το έργο: «Διαδικτυακή Πύλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με Θέμα τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Στην ιστοσελίδα ,αυτή τη στιγμή, βρίσκονται πάνω από 40.000

έγγραφα. Περιέχονται επίσης, αποφάσεις που έχουν παρθεί στην Ολομέλεια αλλά και επιστολές που είναι χειρόγραφες και ανήκουν σε πολύ σημαντικές προσωπικότητες του Ολυμπιακού κινήματος.
Τι άλλο μπορεί να κάνει με ένα κλικ ο επισκέπτης;

Στην εν λόγω διαδικτυακή Πύλη όποιος το επιθυμεί θα μπορεί με ένα μόνο κλικ να γίνει επισκέπτης του μνημείου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν, του μουσείου Ολυμπιακών Αγώνων ή μπορεί να πάει μια βόλτα στην Αρχαία Ολυμπία και στο νέο και παλαιό αρχαιολογικό μουσείο που βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία.

The post Πλήρως ανανεωμένη και στη διάθεση του κοινού η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα