Ποια είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν στο super market;

19:02 8/10/2022 - Πηγή: iPop

Το να πηγαίνεις στο super market αποτελεί μια τυπική διαδικασία ρουτίνας, δεδομένου ότι πας, αγοράζεις τα πράγματα που επιθυμείς και φεύγεις. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που η επίσκεψη σε ένα τέτοιο κατάστημα κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να σε κάνουν έξαλλο και να σε βγάλουν κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα σου. Εμείς εδώ στο ipop ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο super market

που θα σε κάνουν να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που επισκέφτηκες αυτό το μαγαζί.

Ταμείο έως 10 τεμάχια

Σε όλα τα super market υπάρχει ένα ταμείο στο τέλος που λέει ότι είναι έως 10 τεμάχια. Αυτό είναι προφανώς για εκείνους που έχουν λίγα πράγματα και δεν χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά των υπόλοιπων ταμείων. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να πηγαίνεις για 2 πράγματα στο κατάστημα και να υπολογίζεις ότι σε λίγα μόλις λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει και κάποιοι απίθανοι τύποι να έχουν άλλη άποψη.

Όταν σου έχει μια ταμπέλα σαν το κεφάλι σου που λέει έως 10 τεμάχια, δεν μπορείς εσύ με τα 3 καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω να πηγαίνεις εκεί επειδή βαριέσαι να περιμένεις. Θες να το παίξεις έξυπνος αλλά είσαι τέρμα χαζός που με αυτή σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι τα λάχανα που έχεις στο καρότσι σου είναι πιο έξυπνα από εσένα. Εμείς τι φταίμε να περιμένουμε 3 ώρες για να ξεφορτώσεις το μισό μαγαζί;

Προσοχή στους διαδρόμους

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο super market που μπορεί να μας εξοργίσουν είναι όταν δεν προσέχουν στους διαδρόμους. Ξέρεις τι είναι κάθε φορά που είναι να πας στο super market να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μην κινδυνέψει η σωματική σου ακεραιότητα; Αυτό γίνεται διότι μερικοί νομίζουν ότι κυκλοφορούν μόνοι τους με τα καρότσια και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Δεν χρειάζεται ούτε να παρατάς το καρότσι όπου θέλεις, επειδή θυμήθηκες ότι θέλεις μισό κιλό φέτα και βρίσκεσαι 3 διαδρόμους μακριά ούτε να προχωράς με το καρότσι και να κοιτάς τις προσφορές, θερίζοντας τα πάντα στο διάβα σου. Να έχεις υπόψιν σου ότι δεν βρίσκεσαι σε πίστα, υπάρχει και άλλος κόσμος στο μαγαζί.

Τα προϊόντα στο supermarket που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσεις!

Αδιαφορία για τον προσωπικό χώρο

Ενδεχομένως κάποιοι να βλέπουν τον χώρο του super market σαν μια ευκαιρία κοινωνικοποίησης και σύσφιξης σχέσεων. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός να σε καβαλάνε στην κυριολεξία μερικοί για να πάρουν 1 σαλάμι ή μισό κιλό μήλα. Βρισκόμαστε δυστυχώς ακόμα σε εποχή COVID και δεν είναι ότι το καλύτερο να υπάρχουν τέτοια σκηνικά. Αλλά και η πανδημία να μην υπήρχε πάλι δεν είναι ωραίο να πηγαίνεις να κολλάς σαν την βδέλλα στον άλλον.

Πρέπει να σεβόμαστε τον προσωπικό χώρο του καθένα και να μην κάνουμε μαρτύριο την εμπειρία των άλλων στο super market. Δεν θα πάθεις κάτι αν περιμένεις την σειρά σου και πάρεις μετά τα πράγματα που χρειάζεσαι. Βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο και όχι στο σπίτι σου με την οικογένεια σου. Οπότε εναρμονίσου με τους κανόνες και περιόρισε την άνεση σου.

UnsplashΚοίτα την λίστα σου

Όταν πάμε super market, είθισται να έχουμε μια λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμαστε. Τι συμβαίνει όμως όταν την ξεχνάμε ή δεν την χρησιμοποιούμε ποτέ; Τις περισσότερες φορές φτάνουμε στο ταμείο για να πληρώσουμε και να φύγουμε επιτέλους από το μαγαζί και έχουμε μπροστά μας κάποιον που έχει ξεχάσει καμιά δεκαριά πράγματα. “Αχ μισό λεπτό ξέχασα να πάρω ελιές, δεν θα αργήσω” και άλλα τέτοια τα έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές.

Δεν σου φταίω σε κάτι να περιμένω μισή ώρα στο ταμείο, επειδή εσύ δεν θες να χρησιμοποιείς λίστα. Δεν λέω ανθρώπινο είναι να ξεχάσεις 1 πράγμα, αλλά όχι να λες φεύγω για ένα κιλό ελιές και να γυρνάς με άλλο ένα καρότσι πράγματα. Αν ξέχασες να πάρεις το οτιδήποτε, απλά σήκω φύγε και άσε την σειρά σε κάποιον άλλον. Δεν θα πάθεις κάτι.

Χώρος στάθμευσης

Από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο super market που μπορεί να μας τύχουν είναι στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί το που παρκάρουμε το όχημα μας και να μην το αφήνουμε όπου μας βολεύει.

Τι σου φταίει ο άνθρωπος με μια κινητική αναπηρία να δυσκολεύεται εξαιτίας σου, επειδή δεν πρόσεξες που άφησες το αμάξι σου; Διότι θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα απροσεξίας και όχι ότι το έκανες επίτηδες επειδή βαριέσαι να κάνεις 10 βήματα παραπάνω. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πραγματικά είσαι εγκληματίας.

Ακόμα, πρέπει να προσέχουμε πως παρκάρουμε χωρίς να διαλύουμε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Δόξα το Θεό, τα super market διαθέτουν τεράστιους χώρους στάθμευσης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυσκολία σε αυτόν τον τομέα. Αν βρήκες μια θέση που είναι κοντά στις σκάλες ή στο ασανσέρ του καταστήματος αλλά ταυτόχρονα είναι λίγο στενή για το όχημα σου, δεν πειράζει, κάνε μια βόλτα παραπάνω και βρες άλλη. Δεν χρειάζεται ούτε να κολλήσεις τους άλλους, ούτε να προκαλέσεις ζημιές στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Τέλος, κάθε φορά που έχουμε σκοπό να πάμε στο super market, ας έχουμε στο μυαλό μας τα παραπάνω για να μην κάνουμε την ζωή των υπολοίπων πιο δύσκολη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν στο super market; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα