Πώς ήταν Παπακαλιάτης- Ρουβάς- Γεωργαντάς το 2004;

16:57 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Πώς ήταν Παπακαλιάτης- Ρουβάς- Γεωργαντάς το 2004; Ο Θέμης Γεωργαντάς ξύπνησε με νοσταλγική διάθεση και μας έδειξε!

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία απ’ το παρελθόν και συγκεκριμένα απ’ το 2004 όπου ποζάρει μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Σάκη Ρουβά.

Η φωτογραφία είναι απ’ το Καλοκαίρι του

2004, όταν ο Θέμης Γεωργαντάς απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους του.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο πάρτι που είχε κάνει ο Ηλίας Κοκοτός για την ονομαστική του εορτή, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «A Night To Remember»!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει κι άλλο πλούσιο υλικό από εκείνη τη βραδιά, αλλά δεν ποστάρει άλλη φωτογραφία γιατί… θα βρει τον μπελά του!

Το καλοκαίρι του 2004 θα το θυμόμαστε νομίζω για πολλούς λόγους. Έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. Πήραμε το Euro. Το Mad TV έκανε τα πρώτα του @madvma στο Θέατρο Βράχων! Το καλοκαίρι του 2004 όμως έγινε κάτι ακόμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο καλός μου φίλος @iliaskokotos έκανε την ονομαστική του εορτή στο @portoelounda. Αυτό που ζήσαμε όσοι ήμασταν εκεί, ήταν απλά «A Night To Remember»! Θα ήθελα να ποσταρω κι άλλες φωτό, αλλά θα βρω το μπελά μου νομίζω

Keywords
Τυχαία Θέματα