Πώς να συνδυάσεις τη φόρμα για να είσαι πάντα καλοντυμένη!

16:38 13/2/2020 - Πηγή: iPop

Πώς να συνδυάσεις τη φόρμα για να είσαι πάντα cool και καλοντυμένη; Ό,τι πιο άνετο έχει εφεύρει η μόδα μέχρι σήμερα. Η αθλητική φόρμα σε μια απόχρωση κλασική και ουδέτερη. Όπως, αυτή του γκρι. Φορεμένη με άλλα ηχηρά trends της σεζόν. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ένα shearling πανωφόρι, ένα κλασικό πουλόβερ, με τα it αθλητικά της χρονιάς. Επισημαίνοντας πως η απαίτηση της νέας εποχής περιστρέφεται γύρω από τη σπορ αισθητική. 

Πώς να συνδυάσεις τη φόρμα; Το trend που έχουμε αγαπήσει περισσότερο από όλα;

Όπως συμβαίνει

με κάθε trend, έτσι και εδώ, υπάρχουν πολλές ερμηνείες που μπορεί να εντοπίσει κανείς ως προς τον τρόπο που μπορεί να φορεθεί η αθλητική φόρμα. Εκείνοι που επιλέγουν να δώσουν έμφαση αποκλειστικά στο αθλητικό ύφος, ενσωματώνοντας κομμάτια ξεκάθαρα σπορ. Αλλά, κι εκείνες που επιδεικνύουν μια πιο προσωπική και ιδιαίτερη πινελιά. Προσθέτοντας ένα δερμάτινο σακάκι, μαύρες στρατιωτικές μπότες, glossy παλτό φτιαγμένα από PVC.

Δέρμα ή Σουέτ; Ποιο είναι στη μόδα;

Χωρίς παρόλα αυτά να αποκλείονται κλασικά και basic κομμάτια, όπως ένα υπερμεγέθες camel παλτό ή ένα ζιβάγκο. Ένα στυλ βασισμένο στην πρακτικότητα και σίγουρα περισσότερο ρεαλιστικό.

Θεωρήστε τα σαν τα νέα κολάν. Η αθλητική φόρμα φαίνεται πως διαθέτει εκείνη τη δυναμική ώστε να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας. Ικανοποιώντας την επιθυμία της άνεσης.

Δες τη συνέχεια στο thestylin.comΔιαβάστε επίσης:

Το Σύνθημα Του 2020: “Αγοράστε Λιγότερα Ντυθείτε Καλύτερα”.

Photo: unsplash/MATTHEUS WILKISOM DIAS SANTOS

Το άρθρο Πώς να συνδυάσεις τη φόρμα για να είσαι πάντα καλοντυμένη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos