Πώς θα αποκτήσεις κορμάρα με το pole dancing;

18:17 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Σημασία δεν έχει αν έρχεται το καλοκαίρι ή όχι. Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε πόσο πολύ θέλεις να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο σώμα που τόσο πολύ επιθυμείς. Εσύ τι τρόπο άσκησης αποφάσισες να ακολουθήσεις; Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα, η γυμναστική με pole dancing είναι η ιδανική λύση για σένα που επιθυμείς το τέλειο σώμα. 

Πόσες φορές έχεις ακούσει τη γυμναστική με pole dancing

και πόσες ακόμα έχεις διστάσει να τη δοκιμάσεις; Σίγουρα πολλές! Κι αν ακόμα και τώρα είσαι σκεπτικός ως προς αυτό το είδος γυμναστικής, εμείς σου έχουμε όλους τους λόγους για να αρχίσεις να ψάχνεις την πιο κοντινή σχολή pole dancing.

Τι είναι το pole dancing;

Το pole dancing είναι ένα είδος χορού και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το στριπτίζ. Συνδυάζει τον χορό με την ακροβατική γυμναστική σε στύλο. Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα μορφή εκγύμνασης που δεν έχει καμία σχέση με όσα προσφέρει το γυμναστήριο.

Γιατί να επιλέξεις το pole dancing;

Αναμφίβολα το pole dancing βελτιώνει την εικόνα του σώματός σου γρήγορα και αποτελεσματικά, τη στιγμή που ανανεώνει τη διάθεσή σου.

Μυϊκή ενδυνάμωση: Το pole dancing είναι γυμναστική για όλο το σώμα, αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή αντοχή, ενώ τονίζεται η γράμμωση του σώματος.Αυτοπεποίθηση: Αυτό το είδος χορού και γυμναστικής αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να νιώθεις όλο και πιο σέξι, τη στιγμή που οι φιγούρες θα δυσκολεύουν και εσύ θα τις καταφέρνεις με απόλυτη επιτυχία.Κάψιμο λίπους: Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα καις θερμίδες με λίγη μόνο ώρα pole dancing. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στην αρχή θα καις γύρω στις 290-400 θερμίδες, ενώ αν είσαι προχωρημένος οι θερμίδες που θα καις αγγίζουν τις 700 την ώρα.Μεταβολισμός: Ναι, καις ήδη αρκετές θερμίδες, όμως με τη γυμναστική αυτή ενεργοποιείται και ο μεταβολισμός σου, με αποτέλεσμα το σώμα σου να συνεχίζει την καύση θερμίδων ακόμα και αρκετές ώρες μετά το τέλος της άσκησης.Ευλυγισία: Οι κινήσεις που κάνεις γύρω από τον στύλο βελτιώνουν την ευλυγισία και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Συνεπώς, θα ελαττωθεί ο πόνος στην πλάτη, η δυσκαμψία του αυχένα και ο πόνος των μυών.Λιγότερο άγχος: Όπως κάθε χορός, έτσι και το pole dancing μειώνει σημαντικά τα επίπεδα του άγχους και αυξάνει τη διάθεση. Μια συνεδρία pole dancing θα σε βοηθήσει να ωθήσεις το σώμα σου να παράγει ενδορφίνες, που είναι η ορμόνη που σχετίζεται με τα συναισθήματα χαράς και ευφορίας.Σε ποιους απευθύνεται;

Κι όμως, το pole dancing απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από το φύλο, τα κιλά, τη φυσική κατάσταση, την ηλικία ή το στυλ σου.

Ντύσιμο

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι οι χορεύτριες pole dancing φοράνε κοντά σορτσάκια και μπλουζάκια. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι δεν είναι προκλητικό. Τα κοντά ρούχα και η επαφή του δέρματος με τον στύλο διευκολύνουν την κίνηση.

Τι άλλο περιμένεις για να αρχίσεις το pole dancing;

Αν το pole dancing δε σου φτάνει, δες με ποιους χορούς θα κάψεις τις περισσότερες θερμίδες!

Το άρθρο Πώς θα αποκτήσεις κορμάρα με το pole dancing; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα