Πρίγκιπας Harry: Ισχυρίζεται πως απέκλεισε ιστορίες για τον πρίγκιπα William και τον βασιλιά Κάρολο από το βιβλίο του – «Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος»

11:01 15/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του «Spare». Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη Byony Gordon, δημοσιογράφο της Telegraph, η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή 13/01, ο ίδιος «ανοίγει τα χαρτιά του» και μιλά για τη διαδικασία συγγραφής των απομνημονευμάτων του, αποκαλύπτοντας ότι σκοπίμως άφησε έξω μερικές ιστορίες για τον αδερφό του και τον πατέρα του.

Η αυτοβιογραφία

του Harry πούλησε 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε. Πολλές από τις αποκαλύψεις της κυκλοφόρησαν σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μέσα σε αυτή την εβδομάδα. 

«Με έπιασε από τον γιακά και με πέταξε κάτω»: Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει πώς ο William του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους για την Meghan Markle

Πρίγκιπας Harry συνέντευξη: Οι αποκαλύψεις για τα απομνημονεύματά του

Ο δούκας του Sussex ανέφερε στη συνέντευξη ότι το πρώτο προσχέδιο των 400 σελίδων του Spare ήταν 800 σελίδες. «Θα μπορούσε να ήταν δύο βιβλία, να το θέσω έτσι», εξήγησε. «Και το δύσκολο κομμάτι ήταν το ότι αφαιρούσα πράγματα».

Ενώ ορισμένες ιστορίες αποκλείστηκαν λόγω χώρου, ο πρίγκιπας Harry είπε επίσης ότι έδωσε πολύ υλικό στον συγγραφέα JR Moehringer, που όμως με «απολύτως κανέναν τρόπο» δεν θα μπορούσε να μπει στο τελικό προϊόν.

«Επειδή στην κλίμακα των πραγμάτων που θα μπορούσα να συμπεριλάβω για τα μέλη της οικογένειας, υπήρχαν ορισμένα πράγματα που – κοίτα, για οτιδήποτε πρόκειται να συμπεριλάβω για οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς μου, πρόκειται να κριθώ», είπε. «Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό. Αλλά είναι αδύνατο να πω την ιστορία μου χωρίς αυτούς μέσα σε αυτό, γιατί παίζουν τόσο κρίσιμο ρόλο. Και επίσης πρέπει να κατανοήσεις τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες του καθενός μέσα στο βιβλίο».

View this post on Instagram

A post shared by bryonygordon (@bryonygordon)

Και συνέχισε, «Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν συμβεί, ειδικά μεταξύ εμένα και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμένα και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ. Φυσικά, θα μπορούσες να υποστηρίξεις ότι για μερικά από τα πράγματα που έχω βάλει εκεί μέσα ε, έτσι κι αλλιώς δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ.

Αλλά όπως το βλέπω εγώ, είμαι πρόθυμος να σας συγχωρήσω για όλα όσα έχετε κάνει, και εύχομαι να είχατε καθίσει μαζί μου σωστά, αντί να λέτε ότι είμαι παρανοϊκός. Γιατί αυτό που πραγματικά θα ήθελα είναι κάποιος να αναλάβει την ευθύνη».

«Και μια συγγνώμη από τη γυναίκα μου», πρόσθεσε για τη Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας Harry, είπε στη συνέντευξή του στον Tom Bradby του ITV ότι εξακολουθεί να πιστεύει στη μοναρχία και ανέφερε στην Telegraph ότι τα απομνημονεύματά του δεν προσπαθούν να καταρρίψουν το σύστημα.

Συνεχίζει να σοκάρει ο πρίγκιπας Harry στις αποκαλύψεις της αυτοβιογραφίας του: Παραδέχτηκε ότι δοκίμασε κοκαΐνη όταν ήταν έφηβος – Οι τρομακτικές κρίσεις πανικού πριν από δημόσιες εμφανίσεις

«Δεν πρόκειται για προσπάθεια κατάρρευσης της μοναρχίας, αλλά για προσπάθεια να σωθούν από τον εαυτό τους», είπε. «Και ξέρω ότι θα με σταυρώσουν πολλοί άνθρωποι επειδή το είπα αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν αξίζει τον κόπο η κριτική, είπε, «Νιώθω ότι αυτή είναι η αποστολή της ζωής μου, να διορθώσω τα λάθη του ίδιου του πράγματος που μας έδιωξε. Επειδή χρειάστηκε η μαμά μου, χρειάστηκε η Caroline Flack, η οποία ήταν η κοπέλα μου, και σχεδόν χρειάστηκε η γυναίκα μου. Και αν αυτός δεν είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να χρησιμοποιήσω τον πόνο και να τον μετατρέψω σε καλό σκοπό, δεν ξέρω τι είναι».

«Χαίρονταν να λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου»: Ο πρίγκιπας Harry ρίχνει την πρώτη μεγάλη βόμβα κατά της βασιλικής οικογένειας στο νέο trailer της σειράς του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρίγκιπας Harry: Ισχυρίζεται πως απέκλεισε ιστορίες για τον πρίγκιπα William και τον βασιλιά Κάρολο από το βιβλίο του – «Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα