Πρώτη φορά θα γιορταστούν μ’ αυτό τον τρόπο τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

20:15 18/4/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε χρόνο τον Απρίλιο γιορτάζονται τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά πρώτη φορά φέτος θα γιορταστούν με διαφορετικό τρόπο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται 94 ετών αλλά τα φετινά της γενέθλια θα γιορταστούν διαφορετικά λόγω των περιστάσεων.

Πώς θα γιορταστούν τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Όπως έγινε γνωστό, φέτος τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνουν σε απομόνωση και συγκεκριμένα η ίδια θα είναι κλεισμένη στο παλάτι του Windsor και σε απομόνωση.

Η ίδια η Βασίλισσα φαίνεται πως έχει ζητήσει να μην

υπάρξουν κανονιοβολισμοί για τα γενέθλιά της, όπως έγραψε στο Twitter ο ρεπόρτερ του ITV Chris Ship. Ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που η ίδια κάνει ένα τέτοιο αίτημα, στα 68 χρόνια της βασιλείας της.

NEW: The Queen has asked that there be no gun salutes to mark her birthday (94th) on Tuesday. This is the first time it has happened in her 68 year reign.

— Chris Ship (@chrisshipitv) April 18, 2020

Πότε γεννήθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 στο κεντρικό Λονδίνο κι έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία μόλις 25 ετών, διαδεχόμενη τον πατέρα της Γεώργιο.

Σημειώνεται πως τα επίσημα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι στις 21 Απριλίου, ωστόσο, οι δημόσιοι εορτασμοί γίνονται τον Ιούνιο με μεγάλες παρελάσεις των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

8 πράγματα που δεν ξέρεις για τη Βασίλισσα Ελισάβετ:Η Βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να οδηγήσει χωρίς να έχει άδεια ή αριθμό κυκλοφορίας στο όχημα.Μιλάει άπταιστα γαλλικά!Η αυτού μεγαλειότης έπρεπε να χρησιμοποιήσει κουπόνια για ρούχα για να πληρώσει για το νυφικό της!Μια φορά υποβίβασε έναν βασιλικό υπηρέτη γιατί έδωσε στο corgis της whiskey!Έχει έναν χρυσό δίσκο απ’ την μουσική βιομηχανία από μια pop συναυλία που έγινε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2002.Απέκτησε το πρώτο της Shetland Pony, την Peggy, όταν ήταν μόλις 4 χρονών!H Βασίλισσα Ελισάβετ έχει 30 βαφτιστήρια, ανάμεσα στα οποία είναι και η Πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας, η οποία σήμερα είναι ηθοποιός.Της ανήκουν οι κύκνοι που βρίσκονται στις λίμνες της Βρετανίας.Δες ακόμα:

Όσα είπαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Harry στην 4ωρη συνάντησή τους

Το άρθρο Πρώτη φορά θα γιορταστούν μ’ αυτό τον τρόπο τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα