Ψητά μανιτάρια Portobello γεμιστά! Το ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι

14:52 18/4/2022 - Πηγή: iPop

Μανιτάρια Πορτομπέλο γεμιστά! Αυτό το ορεκτικό είναι γεμάτο με τόσες πολλές γεύσεις, είναι vegeterian και υγιεινό. Δώσε του μια ευκαιρία αν θέλεις και είμαι σίγουρη ότι θα σε εντυπωσιάσει! Μπορεί με μία γρήγορη ματιά να σου φανεί λίγο μπελαλίδικη, αλλά πίστεψέ με είναι πραγματικά πολύ απλή! Αν σου αρέσουν οι τολμηρές γεύσεις θα την λατρέψεις!

Μανιτάρια γεμιστά: Ένα απολαυστικό ορεκτικό που θα τους ξετρελάνει όλους!

Μανιτάρια Πορτομπέλο γεμιστά: Τα υλικά που θα χρειαστείς1 ψητή κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκι εσαλότ ψιλοκομμένο1 κουταλάκι
του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​δυόσμο1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λάιμ¾ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιανδρο½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι¼ κουταλάκι του γλυκού κόκκινη πιπεριά1 πρέζα αλεσμένο κόλιανδρο1 πρέζα μαύρο πιπέρι τριμμένο1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Για τον πουρέ από φασόλια:

2 φλιτζάνια μικρά φασόλια φασόλια 2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι τρούφας½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Μανιτάρια Portobello:

4 μεγάλα «καπάκια» μανιταριών πορτομπέλο4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Είσαι λάτρης του μπλε τυριού; Αυτά τα γεμιστά μανιτάρια θα σε ξετρελάνουν

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ανακάτεψε τη ψητή κόκκινη πιπεριά, το ασκαλώνιο, το σκόρδο, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, τον δυόσμο, τον χυμό λάιμ, μουστάρδα, κόλιανδρο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, κόκκινο πιπέρι, 1 πρέζα μαύρο πιπέρι και πιπέρι καγιέν μαζί σε ένα μπολ για να φτιάξεις τη σάλτσα χαρίσα.Συνδύασε τα φασόλια και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ζέστανε το νερό και βράσε τα φασόλια. Αφού τα στραγγίσεις συνδύασέ τα με 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι τρούφας, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι σε μπλέντερ. Χτύπα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί ένα πουρές.Προθέρμανε το γκριλ σε μέτρια φωτιά και λάδωσε ελαφρά τη σχάρα. Άλειψε τα καπάκια των μανιταριών και στις δύο πλευρές με 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο. Ρίξε 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Ψήσε τα μανιτάρια, αλείφοντας συχνά με ζωμό λαχανικών, περίπου 4 λεπτά ανά πλευρά.Γέμισε κάθε καπάκι μανιταριού με 1/2 φλιτζάνι πουρέ φασολιών και 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα χαρίσα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ψητά μανιτάρια Portobello γεμιστά! Το ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα