“Σε σκέφτομαι”: Το συγκινητικό μήνυμα του Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώην Ουκρανό τενίστα που πρόκειται να ενταχθεί στον στρατό

18:12 7/3/2022 - Πηγή: iPop

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσφερε στον συνταξιούχο Ουκρανό τενίστα Σεργκέι Στακόφσκι την υποστήριξή του και την οικονομική του βοήθεια μετά την εισβολή της Ρωσίας. Ο γεννημένος στο Κίεβο Στακόφσκι, 36 ετών, ζει στην Ουγγαρία, αλλά επέστρεψε στην Ουκρανία για να ενταχθεί στον στρατό και αυτή τη στιγμή περιμένει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη χώρα του ενάντια στους Ρώσους στρατιώτες.

Διάσημοι από όλο τον κόσμο στέκονται δίπλα στους Ουκρανούς πολίτες και καταδικάζουν την Ρωσική εισβολή

Το
μήνυμα του Τζόκοβιτς στον Στακόφσκι μετά την απόφασή του να πάει στον πόλεμο

Ο πρώην επαγγελματίας λέει ότι έχει μιλήσει με αρκετούς νυν και πρώην τενίστες για την κατάσταση και τώρα έχει την υποστήριξη του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Στακόφσκι δημοσίευσε στο Instagram ένα μήνυμα WhatsApp που είχε λάβει από το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη τένις.

«Στάκο, πώς είσαι φίλε; Είσαι στο πεδίο της μάχης; Σε σκέφτομαι, ελπίζοντας να ηρεμήσουν όλα σύντομα», είπε ο Σέρβος. «Παρακαλώ ενημέρωσέ με ποια θα ήταν η καλύτερη διεύθυνση για να στείλω βοήθεια, οικονομική βοήθεια, οποιαδήποτε άλλη βοήθεια επίσης…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergiy Stakhovsky/Стаховський (@stako_s)

Μιλώντας στο ABC News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Σταχόφσκι είπε ότι ήταν «μία από τις πιο σκληρές αποφάσεις» να ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό. «Απλώς είχα αυτό το δυνατό συναίσθημα ότι πρέπει να το κάνω», είπε. Δεν είπα αντίο στα παιδιά. Απλώς τους φίλησα αντίο και είπα ότι θα επιστρέψω αμέσως. Έβλεπαν κινούμενα σχέδια και διάβαζαν βιβλία, χωρίς να δίνουν σημασία.

Tennis: Djokovic offers Stakhovsky support over war in Ukraine https://t.co/SVQX39xe0r

— ST Sports Desk (@STsportsdesk) March 6, 2022

Ο Στακόφσκι αποσύρθηκε σε ηλικία 36 ετών μετά το εφετινό Australian Open, πριν επιστρέψει στο Κίεβο για να καταταγεί. Αρκετοί άλλοι Ουκρανοί αθλητές έχουν κάνει το ίδιο, όπως ο δύο φορές Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Βασίλι Λοματσένκο κι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Ολεκσάντρ Ουσούκ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Σε σκέφτομαι”: Το συγκινητικό μήνυμα του Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώην Ουκρανό τενίστα που πρόκειται να ενταχθεί στον στρατό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Σε ”, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ουκρανό,“se ”, novak tzokovits, oukrano