Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε είναι η δίκη του και η ποινή που προβλέπεται

18:01 18/12/2021 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος κατηγορείται πως διακινούσε υλικό με προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση των γυναικών που απεικονίζονταν. Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν συνεχώς καινούργια στοιχεία σχετικά με την παρενοχλητική συμπεριφορά του παρουσιαστή αλλά και το κανάλι με βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου που διατηρούσε. Ταυτόχρονα, γνωστή έγινε και η ημερομηνία για τη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά

και η ποινή με την “κινδυνεύει”.

«Ξέρω ό,τι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες»: Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Τι ποινή προβλέπεται

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Πρόκειται για τη μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα που είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές.

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

H ποινή που προβλέπεται

Μέχρι στιγμής μόνο υποθέσεις κατά προσέγγιση μπορούν να κάνουν οι νομικοί σύμβουλοι σχετικά με την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς ο νόμος παρουσιάζει ένα σημαντικό κενό σε αυτές τις υποθέσεις. Μιλώντας στο Mega ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε σχετικά με την υπόθεση: “Σε αυτά τα σεξουαλικά εγκλήματα υπάρχει κενό νόμου. Οι ποινές δεν ξεπερνούν τα 5 χρόνια φυλάκισης. Για να καταστεί κακουργηματική η πράξη θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική εκμετάλλευση με έσοδα άνω των 120.000 ευρώ”. Και πρόσθεσε λέγοντας ότι “αν δεν καταστεί κακούργημα, θα έχουμε και άλλες περιπτώσεις”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε είναι η δίκη του και η ποινή που προβλέπεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθης Παναγιωτόπουλος, Πότε,stathis panagiotopoulos, pote