Στη δεκαετία 30-40… χρειάζεσαι αυτά τα παπούτσια!

11:46 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι στιλιστικές μας επιλογές αλλάζουν κι ανάλογα με την ηλικία μας αλλά και τις περιστάσεις. Γιατί διαφορετικά θα ντυθείς αν είσαι 20 χρονών και πας σε ένα φοιτητικό πάρτι και διαφορετικά θα ντυθείς αν είσαι 35 χρονών και βγεις για ένα κρασί. Κι εμείς βρήκαμε τα ιδανικά παπούτσια για γυναίκες που είναι μεταξύ 30-40 ετών!

Μετά από τρεις ή περισσότερες δεκαετίες στη ζωή σου, έχεις δει τι σου αρέσει, τι λειτουργεί για σένα, τι σου πηγαίνει και τι όχι.Και σίγουρα τα παπούτσια έχουν μια ιδιαίτερη θέση.

Γιατί οι γυναίκες είμαστε «ερωτευμένες» με τα παπούτσια. Όσα κι αν έχουμε, τόσα θέλουμε

και το σκεφτόμαστε ξανά και ξανά πριν επενδύσουμε σε ένα κομμάτι.

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για γυναίκες 30-40 ετώνΤακούνια που μπορείς να περπατήσεις

thegoldengirlblog.com

Αν δεν αντέχεις πια ή δεν έχεις συνηθίσει τη γόβα στιλέτο, τότε μη τη φοράς. Άλλωστε κακό στα πόδια σου θα κάνει.

Μπορείς να φορέσεις ένα πιο χαμηλό τακουνάκι, το οποίο θα σου είναι πιο άνετο και αναπαυτικό, θα μπορείς να το φοράς οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα σου, ενώ θα δείχνει και πιο κομψό.

Sneakers

Photo: unsplash/Daria Nepriakhina

Δεν θα γινόταν να λείπουν από τη λίστα. Τρέχεις για να πας supermarket, τρέχεις να πάρεις το παιδί από το σχολείο, τρέχεις να πληρώσεις λογαριασμούς…. όλα αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις με τακούνια. Τα λευκά sneakers είναι ο σύμμαχός σου σε μια δύσκολη καθημερινότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν αλλά και με midi φούστα.

Απλά βεβαιώσου ότι θα είναι πεντακάθαρα.

Αυτό είναι το χρώμα στα παπούτσια που έχει γίνει τάση!

Loafers

unsplash/Daiga Ellaby

Ένα επίσης, αγαπημένο κομμάτι. Υπάρχει πιο κομψό και stylish παπούτσι απ΄τα loafers;;; Μάλλον όχι! Ταιριάζουν με ό,τι κι αν τα φορέσεις, με όλα τα χρώματα κι αν επενδύσεις σε ένα καλό κομμάτι, τότε θα μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μεγαλώνοντας δώσε περισσότερη βάση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Ankle boots

Για τον Χειμώνα… τα ιδανικά παπούτσια είναι τα ankle boots. Είναι στη μόδα και μπορεί να τα φορέσεις τόσο με το skinny jean σου ή και με μαύρη παντελόνα.

Προτίμησε ένα κομμάτι σε μεσαίο ύψος, το οποίο είναι super άνετο, το περπατάς πολύ εύκολα ενώ δίνει και ένα κολακευτικό μήκος στα πόδια σου.

Γαλότσες

unsplash/sydney Rae

Και τις ημέρες που βρέχει, μπορείς κι εσύ να φορέσεις γαλότσες. Επένδυσε σε ένα κομμάτι γαλότσες για να αποφύγεις τα απρόοπτα τον Χειμώνα και να κρατήσεις τα πόδια σου στεγνά και ζεστά.

Μπορείς να επιλέξεις πιο ουδέτερα χρώματα και πιο ήπια σχέδια.

Διαβάστε επίσης:

4 πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι πριν αγοράσεις παπούτσια!

Photo: unsplash/Damir Bosnjak

Το άρθρο Στη δεκαετία 30-40… χρειάζεσαι αυτά τα παπούτσια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα