Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους!

15:53 21/1/2022 - Πηγή: iPop

Οι στάμπες μαλλιών επέστρεψαν και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνουν για πολύ καιρό στη μόδα! Η ξεχασμένη τάση του Y2K άρχισε να απογειώνεται τη δεκαετία του ’90 και των noughties, αλλά το τέλος της ήρθε άδοξα. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, η μουσική βιομηχανία είναι αποφασισμένη να επαναφέρει τα «μαλλιά ρακούν» στο προσκήνιο!

Η Rihanna έκανε το ντεμπούτο της με τα κόκκινα και μαύρα σταμπαρισμένα μαλλιά σε μια σειρά από πολλαπλές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 17 Ιανουαρίου, με σκοπό

να αναδείξει τη συλλογή εσωρούχων της Savage X Fenty Valentines Day. Συνδύασε ένα δαντελωτό κόκκινο κορμάκι με τα υπέροχα ριγέ μαλλιά της κι έγραψε στη λεζάντα «Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για μένα… αλλά μπορούμε να την μοιραστούμε.»

Οι στάμπες μαλλιών επέστρεψαν και εσύ είσαι έτοιμη να τις απογειώσεις! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ο beauty expert Justmylook αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι αναζητήσεις για «στάμπες μαλλιών» εκτοξεύτηκαν κατά 566% κατά τη διάρκεια της ίδιας νύχτας και το «Rihanna hair» αυξήθηκε κατά 6700%, καθώς οι θαυμαστές έσπευσαν να αναδημιουργήσουν το λουκ.

Αν νιώθεις ένα μικρό deja vu, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί κάλλιστα να έχεις δει ή να έχεις πειραματιστεί με το χτένισμα λίγα χρόνια πριν. Το alt-look, παλαιότερα γνωστό ως «μαλλιά ρακούν» ήταν δημοφιλές μεταξύ των κοριτσιών της σκηνής και των indie παιδιών τη δεκαετία του 2000, αλλά οι ογκώδεις οριζόντιες ρίγες φαίνεται ότι αναβιώνουν.

Ωστόσο, η Ri-Ri δεν είναι η μόνη τραγουδίστρια που έχει στάμπες μαλλιών. Η Dua Lipa μοιράστηκε μια φωτογραφία της στις 7 Ιανουαρίου που δείχνει τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της με στάμπα με κόκκινη και πράσινη καρδιά. Το look προσφέρει μια πιο χαριτωμένη διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Επιπλέον, η Meghan Thee Stallion έδωσε στην τάση μια μοντέρνα ανανέωση στο μουσικό της βίντεο στο Cry Baby πέρυσι, όταν ο κομμωτής της, Kellon Deryck δημιούργησε μια ξανθιά περούκα Barbie μέχρι τους μηρούς με ροζ, μπλε και κίτρινα λουλούδια.

Η μεταμόρφωση της Adele: Δείχνει σε video βήμα- βήμα πώς βάφεται

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kellon Deryck (@kellonderyck)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rihanna,Dua Lipa