Τι λέει το Παλάτι για την έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος της Meghan Markle για bullying;

18:47 30/6/2022 - Πηγή: iPop

Θυμάσαι που στο παρελθόν προσωπικό του Μπάκιγχαμ είχε καταγγείλει ότι δεχόταν άσχημη συμπεριφορά απ’ την Δούκισσα του Sussex; Τόσο καιρό ήταν σε εξέλιξη έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος της Meghan Markle για bullying, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με το Παλάτι, αντλήθηκαν διάφορα συμπεράσματα απ’ την έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες μελών του προσωπικού, ωστόσο, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά μ’ αυτά τα ευρήματα.

Η πρώτη φορά που είχαμε μάθει για τη διεξαγωγή

της έρευνας ήταν πέρσι τον Μάρτιο, όταν οι Times είχαν αναφέρει σε δημοσίευμά τους ότι είχαν γίνει καταγγελίες σε βάρος της Meghan, οι οποίες ανέφεραν – μεταξύ άλλων- ότι είχε κάνει τους βοηθούς της να κλαίνε και συμπεριφερόταν τόσο άσχημα που είχε προκαλέσει μέχρι και παραιτήσεις.

Meghan και Harry σε ανακοίνωσή τους είχαν διαψεύσει το δημοσίευμα, ενώ στη συνέντευξη στην Oprah είχαμε ακούσει κατηγορίες ότι το Παλάτι «διαιωνίζει ψεύδη». 

Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της βασιλικής οικογένειας είπε τώρα ότι η έρευνα, που διεξήχθη από ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία, έγινε για να εξεταστεί πώς έγινε ο χειρισμός των καταγγελιών και προκειμένου να βελτιωθούν οι πρακτικές στον βασιλικό οίκο. 

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και οι συστάσεις για τις πολιτικές μας και τις διαδικασίες μας προωθήθηκαν. Αλλά δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλιο

«Πιστεύω ότι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί, επειδή αντλήθηκαν διδάγματα», δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμη πηγή από το παλάτι.   

«Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα το έκαναν με την πεποίθηση ότι θα υπάρχει εχεμύθεια σε αυτές τις συζητήσεις με την ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία και έχουμε καθήκον να σεβαστούμε αυτή την εχεμύθεια», δήλωσε πηγή της οικογένειας στο CNN, ενώ είπε ότι έγιναν αλλαγές στην πολιτική του Παλατιού.

Όποτε γίνεται μια ανεξάρτητη έρευνα αυτής της φύσης, πάντα υπάρχουν διδάγματα να αντληθούν, πάντα υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις διαδικασίες. Δεν αποκαλύπτουμε κάθε αλλαγή στις πολιτικές και τις διαδικασίες μας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι λέει το Παλάτι για την έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος της Meghan Markle για bullying; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παλάτι, Meghan Markle,palati, Meghan Markle