Το Emily in Paris επιστρέφει με άρωμα Ελλάδας! Η Lily Collins θα φορά δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια

17:08 19/11/2021 - Πηγή: iPop

To Emily in Paris επιστρέφει και μάλιστα με άρωμα Ελλάδας! Η αγαπημένη μας σειρά σε λίγες μέρες θα έρθει ξανά στην οθόνη μας κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε. Την έχουμε αγαπήσει και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Είναι από τις σειρές που τις ξεκινά και δεν καταλαβαίνεις πότε τελειώνει. Μία κοριτσίστικη σειρά που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, σε αυτή τη σεζόν, όμως, θα έχει και πολλές επιρροές από την Ελλάδα! Και φυσικά αναφέρομαι στον αγαπημένο μας Βασίλη Ζούλια!

Απλοϊκό και χαριτωμένο, το Emily

in Paris μας έκανε να χαζέψουμε το περασμένο φθινόπωρο υπέροχες εικόνες του Παρισιού και τα χρωματιστά, trendy ρούχα της πρωταγωνίστριας με τη σφραγίδα της διάσημης ενδυματολόγου του Sex & the City, Patricia Field. Στον πρώτο κύκλο, η Lily Collins φόρεσε μεταξύ άλλων Chanel, Dolce e Gabbana, Alexandre Vaultier, Christian Siriano και τώρα ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες επιλογές για να πάρουμε έμπνευση! Αν και γνωρίζουμε πώς τα ρούχα του Βασίλη Ζούλια θα πρωταγωνιστούν στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Είναι γεγονός! Τα ρούχα του Βασίλη Ζούλια στο Emily in Paris! Δε γίνεται να μην τα λατρέψεις

Το χαρακτηριστικό Old Athens style του γνωστού σχεδιαστή συνεχίζει να βγαίνει από τα ελληνικά σύνορα και αυτή τη φορά ταξιδεύει για να ντύσει την Lily Collins ως Emily και την αφεντικίνα της Sylvie. Η παραγωγή έχει αγοράσει ήδη 18 κομμάτια από τα 30 που είχε επιλέξει από τη συλλογή του Βασίλη Ζούλια, τα οποία θα φορεθούν στα καινούρια επεισόδια.

Ο γνωστός σχεδιαστής έχει μιλήσει στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και έχει χαρακτηρίσει τη σειρά του Netflix ως το νέο Sex and the City.

«Το Emily in Paris που έδωσα ρούχα, είναι το νέο Sex and the City όσον αφορά στο styling και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Η Patricia Field είχε δει τα ρούχα μου από τα Golden Globes, στα οποία είχα ντύσει την ηθοποιό Alison Brie. Το καλοκαίρι λοιπόν, δέχτηκα ένα email, στο οποίο μου έκαναν την πρόταση. Αρχικά διάλεξαν περίπου 30 κομμάτια για τις 2 πρωταγωνίστριες, από τα οποία κράτησαν τα 18» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

«Το στυλ της Emily είναι girly, ρομαντικό και με χαρακτήρα, οπότε και τα ρούχα που επιλέχθηκαν είναι αντίστοιχα» ανέφερε ο Έλληνας σχεδιαστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Εμεί φυσικά stalkάραμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εννοείται πώς εντοπίσαμε τα στιγμιότυπα που μας αποκαλύπτουν ορισμένα από τα κομμάτια που θα δούμε στη σεζόν που πλησιάζει!

Θα δούμε άραγε και άλλες δημιουργίες του σχεδιαστή στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά;

Δες εδώ το trailer της δεύτερης σεζόν:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Emily in Paris επιστρέφει με άρωμα Ελλάδας! Η Lily Collins θα φορά δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα