Τροχαίο Αταλάντη: Νεκρός ο 21χρονος | Έκκληση για αίμα για τη 15χρονη αδερφή του

19:00 17/6/2019 - Πηγή: iPop
Νεκρός ένας 21χρονος | Έκκλησησε δυστύχημα στην Αταλάντη. Μάχη για τη ζωή της δίνει η 15χρονη αδερφή του, η οποία χρειάζεται επειγόντως αίμα και γίνεται έκκληση.

Πιο συγκεκριμένα, το μοιραίο δυστύχημα συνέβη όταν ο 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του και στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 15χρονη αδερφή του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Τα δύο αδέλφια πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε για μπάνιο, αλλά σε μια στροφή ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτός να

χάσει τη ζωή του και η 15χρονη αδερφή του να χαροπαλεύει.

Η 15χρονη Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα και γίνεται έκκληση. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να δώσουν αίμα – ανεξαρτήτου ομάδας – σε όποιο νοσοκομείο κι εάν βρεθούν, στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, τα δυο αδέρφια που έμεναν στην Αθήνα πήγαν στο χωριό τους, Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε απ’ τον παππού του το μεσημέρι της Κυριακής, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Ο παππούς που δεν ήθελε να του χαλάσει το χατήρι και δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη, του έδωσε το αυτοκίνητο για να πάνε για μπάνιο. Ωστόσο, δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και μετά κάνοντας τούμπες, βγήκε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαριστικές εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία ήταν εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 15χρονης που είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα ξημερώματα η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Photos: LAMIAREPORT.GR

Το άρθρο Τροχαίο Αταλάντη: Νεκρός ο 21χρονος | Έκκληση για αίμα για τη 15χρονη αδερφή του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο Αταλάντη, Νεκρός, 21χρονος | Έκκληση, 15χρονη,trochaio atalanti, nekros, 21chronos | ekklisi, 15chroni