Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν θα έπαιρνα την απόφαση να σταματήσω το “Πάμε Πακέτο”

20:19 28/12/2019 - Πηγή: iPop

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ξαφνική απόφαση να σταματήσει το «Πάμε Πακέτο».

Όπως τόνισε πολλές φορές η παρουσιάστρια, η ίδια δεν θα έπαιρνε την απόφαση να σταματήσει την εκπομπή, καθώς την αγαπούσε πολύ ο κόσμος και αποκάλυψε πως ακόμα και τώρα την ρωτάνε τι γίνεται με την εκπομπή και εάν θα επιστρέψει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι

το «Πάμε Πακέτο» μπορεί όντως να έχει κάνει τον κύκλο του και θεωρεί ότι για κάποιο λόγο ήρθε το τέλος του, γι΄αυτό και το δέχεται και προχωράει, αλλά είναι έτοιμη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Η ίδια, όμως, είπε με πικρία πως δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι θα κοβόταν η εκπομπή της.

Δεν θα έπαιρνα την απόφαση να σταματήσω το “Πάμε Πακέτο” γιατί ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ, το περιμένανε και ακόμη και τώρα με ρωτάνε. Μπορεί όντως να είχε κάνει τον κύκλο του. Το σύμπαν μου επέβαλε το τέλος του, θεωρώ ότι ήρθε για κάποιο λόγο το τέλος. Το δέχομαι και προχωράω. Για μένα δεν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος του, όμως μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα. Δεν είχα καμία ένδειξη ότι μπορεί να κοπεί η εκπομπή μου. Έχει διαφορά να έχεις μια εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση και ξαφνικά να κόβεται

Σχετικά με το πώς αντιμετώπισε το τέλος στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια είπε πως ποτέ δεν επαναπαυόταν και πάντα σκεφτόταν τι θα γινόταν την επόμενη χρονιά, αλλά βλέποντας πως στο κανάλι γίνονται εκπομπές με πολύ μεγαλύτερο κόστος, δεν ένιωθε ανασφάλεια για τη δική της εκπομπή. Οπότε η ίδια χρειαζόταν χρόνο για να το διαχειριστεί.

Πάντα σκεφτόμουν τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, δεν επαναπαυόμουν αλλά ούτε ένιωθα ανασφάλεια. Στο κανάλι γινόντουσαν παραγωγές που κόστιζαν υπερδιπλάσια από την δικιά μου εκπομπή, όποτε γιατί να νιώσω ανασφάλεια; {….} Ήθελα χρόνο, διαχείριση και υπομονή για να συνειδητοποιήσω το τέλος της εκπομπής. Με πήραν τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσαν. Ο Alpha μου ζήτησε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, δεν το διαπραγματεύτηκα καν. Δεν είχα ποτέ τέτοια επιθυμία

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως είχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από άλλο κανάλι πριν κοπεί η εκπομπή της αλλά είπε «όχι» λόγω του συμβολαίου με τον Alpha. «Είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση από άλλο κανάλι πριν κοπεί η εκπομπή μου στον Alpha, αλλά είπα όχι γιατί είχα ακόμη συμβόλαιο».

Δες όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή Dot:

Δες ακόμα:

Το ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον Alpha

Το άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν θα έπαιρνα την απόφαση να σταματήσω το “Πάμε Πακέτο” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα