Apple, Εξαγοράζει την Nokia για να επανακυκλοφορήσει το 3310!

02:19 1/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μια είδηση φωτιά λαμβάνει τόπο σήμερα, καθώς η Apple σκοπεύει να αγοράσει την Nokia. Φήμες λένε ότι αυτό ήταν προσωπική επιθυμία του Steve Jobs, ο οποίος ήταν κάτοχος ενός 3310 (με πρόσοψη Apple) και ο καλύτερος παίχτης στο φιδάκι στον κόσμο!

Μετά την παρουσίαση του πρώτου iPhone το 2007, ο Jobs

αναγκάστηκε να αποχωριστεί το αγαπημένο του 3310 και να στραφεί στο δικό του κινητό. Όμως, το 2009 μια υπενθύμιση χτύπησε στο μονοφωνικό ηχείο του 3310 (ναι η μπαταρία κράτησε 2 χρόνια) και από τότε η νοσταλγία άρχισε να κυριεύει τον CEO της Apple.

Τον Ιούλιο του 2009, ο Jobs ξαναγυρίζει στο Nokia 3310 και συνεχίζει την προπόνηση του στο φιδάκι. Ένα μήνα μετά, ο Jobs πηγαίνει στο σπίτι του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του στο φιδάκι, Bill Gates, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές μια για πάντα σε έναν μαραθώνιο φιδάκι!

Ο κριτής στην μάχη αυτή ήταν ένας υπάλληλος της Microsoft, Stephen Elop (νυν CEO της Nokia), όπου έβλεπε συνεχώς τη μεγάλη αυτή τιτανομαχία.

Τελικά, νικητής βγήκε ο Bill Gates και το έπαθλο ήταν η υιοθέτηση των Windows Phone από την Nokia (αν είχε κερδίσει ο Jobs, η Nokia θα είχε iOS). Η ήττα αυτή έφερε κατάθλιψη στον Jobs…

Τρεις μήνες μετά, ο Jobs συνέρχεται και αποφασίζει να παίξει ύπουλα και να αγοράσει αυτός την Nokia για να επανακυκλοφορήσει το 3310 με iOS. Βέβαια, το διοικητικό συμβούλιο της Apple απέρριψε την πρόταση αυτή σχεδόν πλειοψηφικά, εκτός από τον καλό φίλο του Jobs, Tim Cook.

Από τότε, τα χρόνια πέρασαν, ο Steve “έφυγε” και ο Tim πήρε τα ηνία της εταιρείας. Με τον καιρό, κέρδισε την εμπιστοσύνη των μετόχων (με την μοναδική του ιδιότητα να μειώσει την μετοχή της Apple και στόχο να την πάει στα 5 δολάρια) και κατάφερε να τους πείσει να κάνουν το όνειρο του φίλου του πραγματικότητα…

Οι υπογραφές θα μπουν σήμερα και η Apple θα έχει την Nokia και… τους χάρτες της!

Καλή Πρωταπριλιά!!!

ΥΓ. είχα μεγάλη έμπνευση…

Keywords
Τυχαία Θέματα