Microsoft Surface, 599 και 999 δολάρια οι τιμές πώλησης των νέων tablets

Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί επιβεβαιωμένη είδηση, μοιάζει πλέον βέβαιο ότι θα δούμε το Microsoft Surface tablet να πωλείται έναντι 599 και 999 δολαρίων. Το πιο οικονομικό θα ενσωματώνει τον ARM επεξεργαστή και τα Windows RT, ενώ το ακριβό θα “φοράει” τον Intel Ivy Bridge

και κανονικά Windows 8.

Τα νέα tablets της Microsoft έχουν “ξεσηκώσει” πολύ κόσμο με το design, την απόδοση και τα πληκτρολόγια τους. Η τιμή τους πάντως, θα είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που θα κρίνει την επιτυχία ή την αποτυχία τους.

Σύμφωνα με το έγκυρο The Next Web, το ARM based tablet της Microsoft θα κοστίζει 599 δολάρια μαζί με το πληκτρολόγιο των 3 χιλιοστών, ενώ το Intel based 999 δολάρια (ίσως μαζί με το Type Case).

Σε κάθε περίπτωση, οι τιμές είναι αρκετά “τσιμπημένες”, ιδιαίτερα για το απλό Surface που θα κληθεί να παίξει απέναντι στο iPad 3 και τα φθηνότερα Android tablets. Ιδιαίτερη σημασία έχει να μάθουμε τελικά την ακριβή ανάλυση της οθόνης του “μικρού” Microsoft Surface, καθώς πρόκειται για έναν τομέα που η Apple έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Το Intel based Surface, θα παίξει απέναντι στα Ultrabooks και όχι τα υπόλοιπα tablets. Αυτός είναι και ο λόγος που η Microsoft πιθανότατα θα το πουλάει “πακέτο” με το Type Case. Σε αυτή την τιμή, πιθανότατα θα καταφέρει να προσελκύσει μεγάλο μερίδιο του κόσμου που θέλει επαγγελματικές επιδόσεις και υψηλή φορητότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα