Motorola Razr, leaks που μας κάνουν να χαμογελάμε!

H Motorola δεν έχει φερθεί σωστά στους πελάτες της. Αφού είχε υποσχεθεί πως θα προωθήσει την αναβάθμιση του Motorola Razr σε Android 4.0 ICS το πρώτο τρίμηνο του έτους, αυτό στην πορεία καθυστέρησε ένα τρίμηνο ακόμα και ακόμα μετράμε. Ίσως τελικά υπάρχει φως στο τούνελ..

Δύο είναι τα σημερινά νέα

για την αναβάθμιση του κινητού. Το ένα προέρχεται από την Γερμανία και το άλλο, φυσικά, από την Αμερική. Θα ξεκινήσουμε από το δεύτερο, καθώς για το συγκεκριμένο υπάρχουν και φωτογραφίες. Κάποιος υπάλληλος της Verizon λοιπόν φωτογράφισε το πρόγραμμα αναβάθμισης των συσκευών της εταιρείας και το μοιράστηκε με όλο το Internet. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει την αναβάθμιση στις 21 του Μάη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Η κυκλοφορία στην απέναντι όχθη του ατλαντικού είναι βέβαιο πως θα σημάνει την αρχή της αναβάθμισης των συσκευών στον ευρωπαϊκό χώρο, ο οποίος περιμένει, ακόμα, υπομονετικά.

Βέβαια, υπάρχει, κάποια κίνηση και στην Ευρώπη. Στην Γερμανία, ένας χρήστης παίρνοντας την συσκευή του από το service, προσπαθώντας να κάνει ένα system update, αντί να δει το κλασσικό “Your system is up to date” βρήκε μία ενημέρωση να τον περιμένει και, προφανώς, την εγκατέστησε! Τώρα, μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα, καθώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σιγουρευτούμε ότι λέει την αλήθεια, αλλά δεδομένης της κίνησης στην Αμερική, δεν είναι παράλογο να σκεφτούμε ότι οι ευρωπαϊκοί πάροχοι ετοιμάζονται για το update.

Όπως και να έχει ο καιρός πλησιάζει και όλοι οι κάτοχοι του “ξυραφιού” περιμένουμε με αγωνία..

Keywords
Τυχαία Θέματα