Nokia City Lens, Έρχεται στις Lumia συσκευές! [video]

18:21 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Nokia έρχεται και μας φέρνει τη δική της Augmented Reality εφαρμογή, η οποία ακούει στο όνομα Nokia City Lens και την οποία μπορούμε να συναντήσουμε στα Windows Phones. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Nokia αποφάσισε

να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κυκλοφορήσει την πρώτη εφαρμογή Augmented Reality για τα Windows Phones. Η εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής και σου δείχνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για τα εστιατόρια, ξενοδοχεία και όλα τα είδη καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται κοντά σου. Όταν ο χρήστης επιλέξει κάποια από τις επιλογές που εμφανίζονται, τότε μπορεί να δει περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο πχ κατάστημα, όπως reviews κ.α.

Όπως όλοι καταλαβαίνετε, η εφαρμογή απαιτεί να γνωρίζει το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεστε και επίσης μπορεί να σας κατευθύνει αν το χρειάζεστε. Είναι πραγματικά μια πολύ καλή εφαρμογή αν είσαι σε ένα μέρος που δεν το γνωρίζεις. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι ναι μεν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν download, αλλά πρόκειται για μια beta έκδοση.

Δείτε όμως και το video που ακολουθεί για να κατανοήσετε ακριβώς αυτά που σας λέμε.

Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα