Nokia, Κάτι παίζει με το Android..

Goodbyte

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για τα στοιχήματα της Nokia υπέρ των Windows Phone, και πως έχει ρίξει όλη της την προσοχή σε αυτά. Αυτά κάνουν τον καθένα να σκέφτεται τι θα γίνει, αν τελικά το λειτουργικό της Microsoft αποτύχει. Προφανώς και η Nokia έχει τις ίδιες ανησυχίες…

Για το λόγο

αυτό, έχει ήδη αρχίσει και παίρνει τα μέτρα της. Αυτά έχουν την μορφή ενός μηχανικού ειδικευμένου στο Linux για φορητές συσκευές. Αυτό φέρνει στο μυαλό δύο λειτουργικά συστήματα. Το Android αλλά και το Web OS. Εφόσον η Nokia παράτησε στα μέσα του καλοκαιριού όποια σχέδια είχε για το 2, όλα δείχνουν πως η Φιλανδική εταιρεία θα αρχίσει να πειραματίζεται με έναν από τους άσπονδους εχθρούς του λειτουργικού συστήματος που υποστηρίζει!

Πρωτού αρχίσετε να..αναστατώνεστε ή να απογοητεύεστε, ακούστε και την άλλη εκδοχή, που μιλά για την μεταφορά των Nokia Maps στο Android. Οι χάρτες της Nokia δεν είναι καθόλου κακοί και δεν είναι απίθανο η εταιρεία να θελήσει να δοκιμάσει την τύχη της και στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ας κάνουμε λίγο υπομονή και το μέλλον θα δείξει!

Το παρόν άρθρο Nokia, Κάτι παίζει με το Android.. αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα