Samsung Galaxy Tab 2, Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Μόλις σήμερα λοιπόν ανακοίνωσε η Samsung τις ημερομηνίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Αμερική τα Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) και Samsung Galaxy Tab 2 (10.1). Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την τιμή που θα τα συναντήσουμε στην αγορά όπως και για το πότε

θα έρθουν στην Ευρώπη.

Μπορεί το νέο αυτό να μην αφορά άμεσα το ελληνικό αγοραστικό κοινό αλλά σίγουρα το Galaxy Tab 2 θα έρθει και στην Ελλάδα, συνεπώς καλό είναι να δούμε περίπου το πότε αλλά και πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσουμε για να το αποκτήσουμε. Δεν συμφωνείτε;

Το μοντέλο με τις 10 ίντσες οθόνης θα βγει στην αγορά πιο γρήγορα απ’ότι το μικρότερο Galaxy Tab με τις 7 ίντσες οθόνη. Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το Samsung Galaxy Tab (10.1) θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαίου ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 4 Μαίου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κοστίζει περίπου $450.

Όσον αφορά το μικρότερο Galaxy Tab 2 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 22 Απριλίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα $250, $50 πιο ακριβό από το Kindle Fire.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, δεν μας εντυπωσιάζει το καινούριο μοντέλο της Samsung όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του. Οπότε δε θα σας το προτείναμε. Βέβαια το μικρό μοντέλο ίσως να αξίζει λόγω της χαμηλής του τιμής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν το παραλάβουμε και πραγματοποιήσουμε το αντίστοιχο review. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι αναμένεται να έρθει γρήγορα και Ευρώπη και ότι οι τιμές θα κυμαίνονται φυσικά στα ίδια πλαίσια.

Όποιος θέλει πάντως να δει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του νέου Tab της Samsung ας πατήσει εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung tab s2 ημερομηνία
Τυχαία Θέματα