Sony Yuga, Αναφορές από το πρώτο mini Review!

Goodbyte

Το Sony Yuga, είναι το κωδικό όνομα ενός κινητού που θα κυκλοφορήσει η sony με το νέο έτος, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων κινητών, καθώς θα έχει την κλασσική πια οθόνη των 5 ιντσών και της Full HD ανάλυσης, δηλαδή 1920×1080 pixels.

Επίσημα το κινητό δεν υπάρχει, ωστόσο το τσακάλι Eldar Murtazin κατάφερε και βρήκε ένα κομμάτι και έκανε ένα μικρό review, στα Ρώσικα! Το νέο κινητό είναι ένα

τερατάκι, με οθόνη 5 ιντσών με την τεχνολογία Bravia Engine, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz(ναι, τον Snapdragon S4 Pro!), 2 gigabytes μνήμης RAM και 12 megapixels camera. Παράλληλα, η Sony κατάφερε να ενσωματώσει σε ένα unibody σασί μια θύρα HDMI και υποδοχή κάρτας micro SD!

Στην χρήση τώρα, Murtazin αναφέρει πως το κινητό έχει μία Premium αίσθηση, αλλά είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με κάποια ειδική επίστρωση. Η οθόνη είναι εντυπωσιακή και καλή, αν και έχει μικρές γωνίες θέασης και τα χρωματικά πλεονεκτήματα που έχει χάνονται στο σκούρο User Interface της Sony. Τέλος, παρά τα 12 megapixels ο φακός Exmor RS της εταιρείας δεν εντυπωσιάζει και έχει περίπου ίδια αποτελέσματα με το Sony Xperia T, ενώ το hardware HDR στο βίντεο δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα.

Δυστυχώς δεν εντυπωσιάζουν τα λεγόμενα του Eldar Murtazin δίνοντας μας την αίσθηση πως είναι απλά ένα high end κινητό και όχι το στοίχημα της Sony για το νέο έτος. Φυσικά, η συσκευή που είχε στην διάθεση του ήταν προ-παραγωγής, οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγο μέχρι να δούμε το Sony Yuga ή Sony Xperia “κάτι” από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα